Geçen Aliexpress'den ürün aldık iş yerinde sitede bize ulaştı gözüküyor ama ulaşmadı satın aldığımız kişiye de ulaşamadık.Merhaba,
Aliexpress den alılveriş yapan varmı? Siparişiniz ne zaman geliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Kendim almadım ama alan bir çok tanıdığım var, ortalama 2 haftada geliyor ama bazen anlamsız şekilde uzuyor. Ürün gümrük problemi çekmiyorsa, fiyat farkı kayda değerse ve aceleniz yoksa alınabilir.Merhaba,
Aliexpress den alılveriş yapan varmı? Siparişiniz ne zaman geliyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Bu ürünü alıcaktım.Kendim almadım ama alan bir çok tanıdığım var, ortalama 2 haftada geliyor ama bazen anlamsız şekilde uzuyor. Ürün gümrük problemi çekmiyorsa, fiyat farkı kayda değerse ve aceleniz yoksa alınabilir.
80 lira Türkiye gönderimi var o ürünün hocam + vergi de binecek buna göre sipariş vermenizde fayda var.Bu ürünü alıcaktım.
![]()
Yaratıcı GeForce RTX 3090 grafik kartı anahtarlık NVIDIA GTX 3090 ekran kartı araba anahtarlığı Mini ekran kartı kolye Geek erkekler hediye - AliExpress 36
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Başka site satmıyor maalesef.80 lira Türkiye gönderimi var o ürünün hocam + vergi de binecek buna göre sipariş vermenizde fayda var.
Hocam anlıyorum lakin aliexpreste uygun ürün almanın olayı alt limitli kuponu kullanıp Türkiye gönderimi ücretsiz ürün seçmek. O şekilde sadece 20-30 liralık vergiyle (bildiğim kadarıyla ürün fiyatına oranlı) alabiliyorsunuz. Anahtarlığın 150 - 170 Llira gibi masrafı olacağını düşünüyorum, tercih sizin. 3d yazıcıda birine bastırıp deldirseniz daha uyguna gelir gibi.Başka site satmıyor maalesef.