Alınır Mı

beerk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
arkadaşlar ilk bilgisayarım olucak parçalardan pek anlamiyorum o yüzden sizden yardım almak istedim. bu sistem fiyatına göre alınabilir mi veya sizin önerebileceğiniz bi sistem var mı.
birde bu siteden daha önce birşey almadım sistem bozuk, kırık, yanlış bi parça ile vs. gelirse iade edebilir miyim. cevaplayan herkese teşekkür ederim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
arkadaşlar ilk bilgisayarım olucak parçalardan pek anlamiyorum o yüzden sizden yardım almak istedim. bu sistem fiyatına göre alınabilir mi veya sizin önerebileceğiniz bi sistem var mı.
birde bu siteden daha önce birşey almadım sistem bozuk, kırık, yanlış bi parça ile vs. gelirse iade edebilir miyim. cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Çok f/p bir ürün kesinlikle alınır

ONEFİREE

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

3060 lı sistemler 15k civari boyle bi fırsatı kaçırmayın. gamin gen tr guvenilir bi sitedir herhangi bir sıkıntı cıkmaz. yakında stoklar bitebilir para varsa hemen almanı öneririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri