Alınır Mı?

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Pcyi Aldıktan Sonra Telefonda Yenilemeyi Düşünüyorum Ama Telefona Fazla Bütçe Kalmıyor. Bu Fiyata Özellik Olarak Gözüme Güzel Geldi Sizce Nasıl?

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Pcyi Aldıktan Sonra Telefonda Yenilemeyi Düşünüyorum Ama Telefona Fazla Bütçe Kalmıyor. Bu Fiyata Özellik Olarak Gözüme Güzel Geldi Sizce Nasıl?
Kaçak almanı öneririm

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Kaçaklar Sıkıntılı Gibi Hocam Ya Arkadaş Almıştı Pek Bi Yararını Göremedi
Nasıl hocam? Bır tek imei sıkıntısı var sanırsam çift sim telefonlarda 4ay 1.sim 4ay 2.sim olarak kullanabiliyorsunuz.Performans konusunda hiç bir farkı yok orjinale göre ama alacağınız telefon redmi serisinden olduğundan birşey diyemeyeceğim kullanmıştım size Mi serisini öneririm bende mi 11t kullanıyorum 8gb 256gb hafıza baya memnunum.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Yok ya kuzenlerim kullanıyor birisi not 12 pro diğeri not 11
Nasıl Oluyor Bu Kaçak İşleri Tam Olarak Bu Fiyat Bandında Ne Çıkar Ve Ne Farkı Var Orjinal Halinden

Ve Yasal Değil Diye Biliyorum

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Nasıl Oluyor Bu Kaçak İşleri Tam Olarak Bu Fiyat Bandında Ne Çıkar Ve Ne Farkı Var Orjinal Halinden
Hocam ben tam bilmiyorum ama fiyat sanırım orjinali mesela 15 k ise 7.5 a düşüyor kaçak telefon. Ve orijinalden farkı cidden yok ama güvenilir yerden almanızı öneririm ve çift sim tercih etmenizi.

Ve Yasal Değil Diye Biliyorum
Hocam yasal değil fakat binlerce hatta yüzbinlerce kaçak telefon var tr de engellemek isteseler engellerler. Yurtiçi kayıt bedeli 20 bin TL oldu siz düşünün.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam ben tam bilmiyorum ama fiyat sanırım orjinali mesela 15 k ise 7.5 a düşüyor kaçak telefon. Ve orijinalden farkı cidden yok ama güvenilir yerden almanızı öneririm ve çift sim tercih etmenizi.
Fiyat Olarak Evet Çok Daha İyi Bi Telefon Çıkar Sanırım Bundan Ama Hem O Sim İşi Hemde Yasa Dışı Olması Pek Çekmiyor Beni

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Fiyat Olarak Evet Çok Daha İyi Bi Telefon Çıkar Sanırım Bundan Ama Hem O Sim İşi Hemde Yasa Dışı Olması Pek Çekmiyor Beni
Yasa dışı olması konusunda endişeleriniz varsa birşey olmaz. Telefonu sıfır alırsanız ki öyle yapın 4 ay 1.sim 4ay 2.sim olarak kullanın size mesaj gelir yasal uyarı diye korkmaniza gerek yok 1.simde hat giderse 2.sime geçin hattı takın 2.side kapanırsa imei atanlar oluyor telefonlara onlara gidip imei attırın. Imei patlama olayı var ama düşük ihtimal yoksa başka bir sorunu yok hocam.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Yasa dışı olması konusunda endişeleriniz varsa birşey olmaz. Telefonu sıfır alırsanız ki öyle yapın 4 ay 1.sim 4ay 2.sim olarak kullanın size mesaj gelir yasal uyarı diye korkmaniza gerek yok 1.simde hat giderse 2.sime geçin hattı takın 2.side kapanırsa imei atanlar oluyor telefonlara onlara gidip imei attırın. Imei patlama olayı var ama düşük ihtimal yoksa başka bir sorunu yok hocam.
Ben Pek Sıcak Yaklaşamadım Ya Bu Üstte Attığım Bu Fiyat Bandında İyi Midir

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam redmi note 12 pro var kullanan arkadaşlarımda var 12 bin TL orjinal fiyatı sormak lazım kaçağı kaç TL diye fakat sanıyorum ki 7 bin TL ya da 6.5 bin tl dir size öneririm yani bu telefonu.
Kaçak Almayı Düşünmüyorum Normal Orjinali Konusunda Bu Fiyata Daha İyisi Var Mı

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Maalesef hocam güzel telefonlar 12 k Dan sonra başlıyor bana göre 120 hz özellikler de ekleniyor misal diyorum yani
90 Hz Olması Lazım Bu Attığım Bence Fiyat Bandında Güzel Duruyor

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam sanırım dayımda vardı aynı telefon oda beğendi açıkçası oyun için almıyorsanız alınabilir
Adam Akıllı Telefonda Oynadığım Bi Wild Rift Var Onun Dışında Extra Oyun Performansı Beklentim Yok

NinXStation

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Kaçak Redmi Note 12 Pro 4G al. Ben kaçak aldım. Redmi Note 12 Pro kullanan birisi olarak söylüyorum sizi hiç üzmez.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri