Alınırmı hocalarım

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam videoyun diye bir adam var onu izledim de diyor ki 6600 yerine net 3060 seçerim dlss özelliği falan filan dedi rx çöp dedi
knk amd daha iyi ama herkes yazılımından dolayı yakın yaklaşmıyo amd kat ve kat daha iyi nvidianın tek avantajı teknolojisi ve yapay zekası

amd yazılımını ah bi düzeltse ben direk amd alacağım

dikkatli seçin yinede hocam

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Hocam icimden bir his diyorki biraz daha bekleyip amd nin çıkaracağı şeylerin nasıl olduğunu yazılımının nasıl gelişeceğini görmek istiyorum ona göre tercih etmek istioyrum ama o zaman da ndivia ekran kartları çok pahalanicak diyolar

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Hocam icimden bir his diyorki biraz daha bekleyip amd nin çıkaracağı şeylerin nasıl olduğunu yazılımının nasıl gelişeceğini görmek istiyorum ona göre tercih etmek istioyrum ama o zaman da ndivia ekran kartları çok pahalanicak diyolar
hocam o kartlar pahalı cıkar vardır 17 bini

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Yılbaşına kadar al ondan sonra herşey pahalanacak. Yeni çıkacak orta seviye kartlar martı bulur tahminen ve fiyatları da yüksek olur

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri