Videoyunun sponsoru kim Nvidia tabi AMD çöpliyecek. F/P her zaman AMD'dir.Hocam videoyun diye bir adam var onu izledim de diyor ki 6600 yerine net 3060 seçerim dlss özelliği falan filan dedi rx çöp dedi
Videoyunun sponsoru kim Nvidia tabi AMD çöpliyecek. F/P her zaman AMD'dir.Hocam videoyun diye bir adam var onu izledim de diyor ki 6600 yerine net 3060 seçerim dlss özelliği falan filan dedi rx çöp dedi
knk amd daha iyi ama herkes yazılımından dolayı yakın yaklaşmıyo amd kat ve kat daha iyi nvidianın tek avantajı teknolojisi ve yapay zekasıHocam videoyun diye bir adam var onu izledim de diyor ki 6600 yerine net 3060 seçerim dlss özelliği falan filan dedi rx çöp dedi
Rx 6700de var mıfsr 2.2 fsr 3 amdede boş değil hocamm ama alacağınız kartta bu fsr desteği varmı onu bir araştırın yanlış bilgi vermek istemem ama fsr özelliğini unutmayalım
VarRx 7
Rx 6700de var mı
Hocam icimden bir his diyorki biraz daha bekleyip amd nin çıkaracağı şeylerin nasıl olduğunu yazılımının nasıl gelişeceğini görmek istiyorum ona göre tercih etmek istioyrum ama o zaman da ndivia ekran kartları çok pahalanicak diyolar
hocam o kartlar pahalı cıkar vardır 17 biniHocam icimden bir his diyorki biraz daha bekleyip amd nin çıkaracağı şeylerin nasıl olduğunu yazılımının nasıl gelişeceğini görmek istiyorum ona göre tercih etmek istioyrum ama o zaman da ndivia ekran kartları çok pahalanicak diyolar
Yılbaşına kadar al ondan sonra herşey pahalanacak. Yeni çıkacak orta seviye kartlar martı bulur tahminen ve fiyatları da yüksek olurHocam icimden bir his diyorki biraz daha bekleyip amd nin çıkaracağı şeylerin nasıl olduğunu yazılımının nasıl gelişeceğini görmek istiyorum ona göre tercih etmek istioyrum ama o zaman da ndivia ekran kartları çok pahalanicak diyolar
Şahsen ben almazdım.Param güvende ile bu alınır mı
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com