- İşlemci
- amd ryzen 79800x3d
- Ekran Kartı
- rtx 5080
fiyatını alternatiflerini araştırmadım ama şu dikkatimi çekti
yani çok önemli değil taksitler bitene kadar 6000 serisi çıkar ikinci elden satar beyaz 6080 alırım önemli olan oyun için iyimi ben valorant gibi fps oyunlarıda oynuyorum ama genel olarak grafik ağırlıklı oyunlar oynuyorum aslında başka bi form da buan benzer bi sistem önermişlerdi tek tek alınıyordu ama daha ucuzdu ben yozgata yaşıyorum ve bu düzeyde bi bilgisayarı toplayacak bilgissayarcı olmadığı için itopyadan alıyorum saygılarfiyatını alternatiflerini araştırmadım ama şu dikkatimi çekti
senin de fikrini merak ediyorum
sistem baştan aşağı beyaz bir sistem
zevk işidir isteyen kurabilir siyaha göre maliyetini karşılarım der alır buna kimsenin itirazı yok
bileşenlerde iyi diyelim
ama herşey benbeyaz
ama sistemdeki ekran kartı şu resimdeki kart
sence bembeyaz bu sisteme bu kart yakışır mı
Ekli dosyayı görüntüle 43278
www.n11.com
şu an stok tükendi sanırsam ekran kartı kanadındayani çok önemli değil taksitler bitene kadar 6000 serisi çıkar ikinci elden satar beyaz 6080 alırım önemli olan oyun için iyimi ben valorant gibi fps oyunlarıda oynuyorum ama genel olarak grafik ağırlıklı oyunlar oynuyorum aslında başka bi form da buan benzer bi sistem önermişlerdi tek tek alınıyordu ama daha ucuzdu ben yozgata yaşıyorum ve bu düzeyde bi bilgisayarı toplayacak bilgissayarcı olmadığı için itopyadan alıyorum saygılar
diğer form da bumu önermişlerid
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2 GHz AM5 96 MB Cache 120 W İşlemci Tray en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
![]()
ThermalRight Aqua Elite 360 White V3 Argb Sıvı Soğutucu
ThermalRight Aqua Elite 360 White V3 Argb Sıvı Soğutucu ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
sizce hangisi saygılar