Almanyadan Kulaklık Almak ?

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
kuzenlerime para atıp kulaklık aldıracağım ordan ancak trdeki fiyatından ucuz gelirmi kaç tl gümrük parası vs gelir pahalıyamı patlar yardım edenlere şimdiden tşk

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
kuzenlerime para atıp kulaklık aldıracağım ordan ancak trdeki fiyatından ucuz gelirmi kaç tl gümrük parası vs gelir pahalıyamı patlar yardım edenlere şimdiden tşk
Kuzenlerin kargo ile göndericekse gümrük %20 olur.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
Ürün kaç euro?
işte onu bulamadım google aramama rağmen cıkmıyo

bose qc 20 aslında türkiyeye geliyor ama anında tükeniyırmuş bide bi kulaklığa okadar para vermek istemiyorum daha cuuza gelirse diye almanyadanda almak istiyorum

bose qc 20 olmassada senheiser ie 80 s ie 300 arasındayım onuda kullanan birisini bulamadım onlarada yanaşmak istemiyorum

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yanlış bilmiyorsam kutu fatura falan olmadan sadece ürünü yollarlarsa hediye tarzında olduğu için vergi alınmayabilir.

KS

Bayterek

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
242
Yanlış bilmiyorsam kutu fatura falan olmadan sadece ürünü yollarlarsa hediye tarzında olduğu için vergi alınmayabilir.
yada şey olsa parayı yollasam onlar buraya glediklerinde getirseler :D

kutu olmadan olmaz okadar para veriyoruz :D

kutu olmadan yollarlarsa zarar görmezmi ürün ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri