Almanya'dan Toplama

Abdullah.b

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Almanya'da arkadaşım var orda toplatsam bilgisayarı daha uyguna gelir mi?

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Türkiye'ye girerken her geçen ekipman için vergi ödemek zorunlu hocam. Anca kendi arabasına atıp kendi bilgisayarı gibi davranarak getirirse bir ihtimal. Aksi takdirde kutusu olan her şey vergi alıyorlar. Hem Euro ile ekipman alsak dahi vergisiz fiyatı bile* Türkiye'den çok ucuz olacağını sanmam. Maalesef..

PurpleWebb

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
446
Ürünleri kutusundan çıkarıp kasaya montajlatsın tüm jelatinleri vs çıkarsın ve iki üç gün açsın kullansın içine oyun resim vs yüklesin. Geleceği zaman ekran kartını söksün zarar görmesin anakart ve ekran kartı ama kutusuna da koymasın yanında taşısın kutusu olmadan veya bir çantaya güzelce muhafaza etsin gümrükten geçerken kendi PC si gibi davransın ve ürünlerin faturalarını kendi adına kesip gümrükte göstersin desin benim PC ben kullanacağım tatildeyken vs diye. Böyle bile belki geçmeyebilir ama denesin. Ürünlerin sıfır olduğunu anlayacakları zaman sorduklarında memurlara daha yeni temizledim ondan sıfır gibi duruyor falan desin.

KS

Abdullah.b

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Belki bu şekil bir yol izleyen vardır. Tecrübelerinden faydalanmak lazım:)

Moas

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
107
Belki bu şekil bir yol izleyen vardır. Tecrübelerinden faydalanmak lazım:)
Hocam benim 7 düvel akrabalarım Almanya'da. Neonsin hocamızın da, benim de dediğim gibi olay maalesef. Başka bir çözüm yolu hiç duymadım (ama umarım vardır ve mutlu olursunuz). Zaten öyle daha uygun ve kolay olsa emin olun her birimizin bir akrabası vardır ve o durumda hiçbirimiz Türkiye'den almıyor ve çoğumuz yurtdışından getirtiyorduk zaten doğru değil mi? :) Yine de forumumuzda umarım daha net bilgilere sahip veya direk orada oturup bu işi daha önce yapmış birisi vardır da dileğiniz gerçekleşebilir. İyi forumlar

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri