Altyapı sorunum var

Chenk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İstanbul sultanbeyliye taşınıyorum. Süperonline ile olan bir sözleşmem vardı. Nakil/taşınma işlemleri için aradığımda alt yapı orada yok ya süperboxa geçin dediler yada ücretsiz iptal edelim dediler. Bende yeni internet aramaya başladım. Nasıl çözerim bu altyapı sorununu ya da hangi internet sağlayıcı tavsiye edersiniz.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
İstanbul sultanbeyliye taşınıyorum. Süperonline ile olan bir sözleşmem vardı. Nakil/taşınma işlemleri için aradığımda alt yapı orada yok ya süperboxa geçin dediler yada ücretsiz iptal edelim dediler. Bende yeni internet aramaya başladım. Nasıl çözerim bu altyapı sorununu ya da hangi internet sağlayıcı tavsiye edersiniz.
Türknetle iletişime geçip bilgi alırsan daha iyi olur gibi.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bende sultanbeyli'de yaşıyorum biz türk net'e sorduk orada altyapı olmadığı için ilk Türk telekom ile altyapıyı oluşturun sonradan iptal edip orada türk net kullanabilirsiniz dediler şuanda abim orada ben iş ve okul için Beyoğluna geçtim abim geçen Turkcell Süperbox ile ilgili testlerini attı şöyle aşağıya bırakıyorum ve stabil değil internet;

Screenshot_2.png
Screenshot_3.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri