Am4 R5 5600 Için Kule Tipi Fan Önerisi

Osman Özdamar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar, yaklaşık 9 aydır stok fan ile idare ettiğim r5 5600 işlemcili sistemime kule tipi fan almaya karar verdim. Bu konuda f/p anlamında önerileriniz var mı? Bütçe olarak max 1500 bandı taksitli olabilir. Olabildiğince sessiz çalışması önemli çünkü bilgisayarı hiç kapatmıyorum. Tek çekimde 1000TL ye kadar çıkabilirim.
Şu iki seçenekten daha iyi ve uygun varsa yada kullanan varsa lütfen bildirsin, şimdiden teşekkürler:
ÜRÜN 1 :

Cooler Master Hyper 212 Halo Beyaz CPU Soğutucu - 120mm Fan​

ÜRÜN 2:

Aerocool Cylon 4F 12cm Şeffaf Fan İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4F)​

Link koyulabiliyorsa iki ürünün linkleri ektedir:
Ürün 1
Ürün 2

KS

Osman Özdamar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

TaylanD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
DeepCool AK400 Digital İşlemci Soğutucu. 1.500₺’ye kadar önerebileceğim en iyisi.

TaylanD

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Reyis r7 5700x3d işlemciye uyumlu mu yada o işlemci ile güzel performans verir mi?
Ryzen 7 5700X3D ile uyumlu, sıkıntı çıkarmaz. 5700X3D’nin TDP’si 65W, AK400 Digital ise 220W TDP destekliyor, yani bu işlemciyi rahat rahat serin tutar. Performans tarafında, özellikle günlük kullanımda ve oyunlarda işini güzel yapar, sıcaklıklar gayet makul olur. Uzun süreli render ya da çok ağır yük altına sokacaksan, belki bir tık daha güçlü bir soğutucuya bakabilirsin, ama çoğu senaryoda yeterli gelecektir.
Bir de ekranı sayesinde kasa içinde güzel bir görüntü de sunuyor, o da ekstra bir artı. Yani bütçeni çok zorlamadan güzel bir çözüm arıyorsan bu soğutucu işini görür

KS

Osman Özdamar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ryzen 7 5700X3D ile uyumlu, sıkıntı çıkarmaz. 5700X3D’nin TDP’si 65W, AK400 Digital ise 220W TDP destekliyor, yani bu işlemciyi rahat rahat serin tutar. Performans tarafında, özellikle günlük kullanımda ve oyunlarda işini güzel yapar, sıcaklıklar gayet makul olur. Uzun süreli render ya da çok ağır yük altına sokacaksan, belki bir tık daha güçlü bir soğutucuya bakabilirsin, ama çoğu senaryoda yeterli gelecektir.
Bir de ekranı sayesinde kasa içinde güzel bir görüntü de sunuyor, o da ekstra bir artı. Yani bütçeni çok zorlamadan güzel bir çözüm arıyorsan bu soğutucu işini görür
Anladım, oldukça şık bir modelmiş beğendim. Teşekkür ederim üstat.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri