Amazon game prime hakkında

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Arkadaşlar sistem aldım fakat cepte para kalmadı :d
Steamde oyunlar çok pahalı amazon gamede aylık 8 tl oyun veriyormuş bunlar her ay veriliyormu yoksa kütüphanemiz var ve her ay 7 oyun mu ekleniyor ve oyunlar gta 5 cyberpunk rdr2 raft tarzı oyunları veriyorlarmı açıklayabilirmisiniz?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Steamde oyunlar çok pahalı amazon gamede aylık 8 tl oyun veriyormuş bunlar her ay veriliyormu yoksa kütüphanemiz var ve her ay 7 oyun mu ekleniyor ve oyunlar gta 5 cyberpunk rdr2 raft tarzı oyunları veriyorlarmı açıklayabilirmisiniz?
Amazon Prime üyeliğiniz varsa bu oyunları alabiliyorsunuz.
Amazon Prime üyeliğiniz yoksa almanızı öneririm. Pek çok indirim ve avantaj sunuyor.
1665169086254.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
hocam sadece bunlarımı veriyor ve bahsettiğim oyunlar gelmiyormu?
Bahsettiğiniz oyunlar verilmiyor ama bu oyunlar için ek içerikler veriliyor.
1665169242293.png

Linke tıklayın, erişim sağlayabilirseniz inceleyebilirsiniz.

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
aylık 30 verebilceksen gamepass al

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Amazon her ay belli oyunlar veriyor onun olayı sadece oyun değil bundle paket yani Amazon Prime üyeliği yapınca amazon prime gaming prime video ve prime teslimat gibi seçenekleri var. Oyun oynamak ve büyük kütüphane için güncel oyunlarda düşüyor Game Pass Pc üyeliği alın bence

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Tamam bu 2 ay bedava ultimate xbox pc game pass microsoft hesabınızı girip xbox uygulaması üzerinden kütüphanede ki tüm oyunları 2 ay boyunca oynamaya erişiminiz oluyor her ay yeni oyunlarda ekleniyor.
hocam steam gibi online falan özelliği var deme?

KS

Black-x

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
21
Evet, mantıken orijinal oyunları kiralamış oluyorsunuz.
Aylık ücret ödemeye devam ettiğiniz sürece oyunlara erişebiliyor ve tüm özellikleri kullanabiliyorsunuz.
Tamam bu 2 ay bedava ultimate xbox pc game pass microsoft hesabınızı girip xbox uygulaması üzerinden kütüphanede ki tüm oyunları 2 ay boyunca oynamaya erişiminiz oluyor her ay yeni oyunlarda ekleniyor.
hocam bir şey sorucam gaming gen trden pc aldım işlemci 12400f 12 çekirdek yazıyordu burda cpu z açtım 6 çekirdek yazıyor anlamadım

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
hocam steam gibi online falan özelliği var deme?
Hiç kullanmadıysan ilk ay bedava deneme şansı olmalıydı ama aradığın oyunları bulamayabilirsin ben orada rdr2, gtav, cyberpunk, görmedim bir ara gtav geldi ama kaldırıldı sanırım uzun zaman önceydi. Sen deneme olarak başlatıp ilk ay bak bir sürü oynanacak oyun var hem bedavalarını kullanacaksan çevrimiçi çoklu oyuncu desteği var. Steam ya da epic games ayrı bir şekilde oraya üye olursun ama oyunları ücretli bir şekilde alırsın bedava oynayamazsın hepsini , epic haftada 2 veya 3 oyun bedava veriyor steam biraz daha cimri :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri