Soru Amazon İndirim Furyası Mağduriyeti Ve Cahil Arkadaşların Tavsiyesi

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Dostlar selam.

Bir kaç gün önce Razer blackshark v2 pro modeli kulaklık alacaktım. Siteden bir konuda denk geldiğimiz arkadaş bana Amazondan indirimli depo ürünü almam gerektiğini söyledi. ürün beğenilmemiş veya az kullanılmış geri konulmuş olduğunu belirtti ben ise altını çizerek daha önce Amazon sitesinden alışveriş yapmadığımı belirtmeme rağmen. kafamdaki bir sürü soruyu arkadaşa yöneltmeme rağmen sanki amazon kendi deposuymuş gibi bana sıkıntı olmayacağını olursa da iade edebileceğimi söyledi fakat bu o.. bana ürünün arızalı çıkabileceğini-kırık dökük çıkabileceğini ve özellikle iade sürecinin zorluğundan bahsetmedi. şimdi gelip diyecek ki ben kendi deneyimlerimi aktardım k@für etmemek için zor tutuyorum buyrun olayı videosuyla izleyin çıldırmamak elde değil:

İade etmek için gelen dhl kargosu mu artık neyse ona etiket oluşturup o etiketi bastırmak gerekiyormuş. etiketin fotoğrafını çekti kargocu normalde o bilgileri kargo içine koymam gerekiyormuş inşallah tecrübeli bir arkadaştır ve halleder.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Kulaklık çok iyi model ama şansına hasarlı ürün denk gelmiş, açtığın konuyu hatılıyorum ' teşhir ürünü kulaklık alınmaz' şeklinde yorum atmıştım ama tartışmaya gerek yok geçmiş olsun. Ben teşhir ürünleri genelde mağazadan görerek alıyorum onun dışında riske girmek mantıklı değil. Kısa sürede sorun çözülür umarım.

KS

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Kulaklık çok iyi model ama şansına hasarlı ürün denk gelmiş, açtığın konuyu hatılıyorum ' teşhir ürünü kulaklık alınmaz' şeklinde yorum atmıştım ama tartışmaya gerek yok geçmiş olsun. Ben teşhir ürünleri genelde mağazadan görerek alıyorum onun dışında riske girmek mantıklı değil. Kısa sürede sorun çözülür umarım.
Hocam dhl kargo geldi iade kodu isteyip durdu ben de iade etiketi oluşturup kutu içine koymam gerekiyormuş amazon öyle söylüyordu, o kodu çıkaramadığım için arkadaş fotoğrafını çekti kargocu, sizce yeterli olur mu?

Kaan63

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
95
Hocam dhl kargo geldi iade kodu isteyip durdu ben de iade etiketi oluşturup kutu içine koymam gerekiyormuş amazon öyle söylüyordu, o kodu çıkaramadığım için arkadaş fotoğrafını çekti kargocu, sizce yeterli olur mu?
yeterli olur sıkıntı çıkmaz, bu arada geçmiş olsun, amazon iade sürecinin en kolay olduğu firmalardan biridir belkide en iyisidir. biraz şanssızlık olmuş sizin için sanırım.

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Sadece kod yeterli, kağıda elinle yazıp bantla yapıştırsan yine yeterli sorun yok.

KS

firatness

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Sadece kod yeterli, kağıda elinle yazıp bantla yapıştırsan yine yeterli sorun yok.
hocam kod dediğiniz şey yok işte,

bakın videoda gördüğünüz gibi

tam olarak ne yapmam lazım? bebeğe anlatır gibi anlatabilir misiniz? adam inatla benden kod istedi ben de kod sahibi olmadığımı göremediğimi söyledim

Son düzenleme:

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448

tam olarak ne yapmam lazım? bebeğe anlatır gibi anlatabilir misiniz? adam inatla benden kod istedi ben de kod sahibi olmadığımı göremediğimi söyledim
Direk müşteri hizmetlerini ara oradan al uğraşma.

temmuzhd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
39

Kod var işte, barkodun altındaki kodunuz. Geçmiş olsun sorunsuz iade ederler ücreti. Dert etmeyin.

Geçmiş olsun. Daha güzelini alırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri