Amazon Prime Fiyatını Düşürebiliriz

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Dostlar Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm 39'TL Prime Üyelik Ücreti konusunda toplu bir itiraz vs gelirse işlem yapılabilir diyor bana öneri olarak

Twitter'de: Amazon.com.tr'yi etiketleyerek itiraz'da bulunmak ve altına bizlerin'de desteklemesi

Diğer seçenekler ise (Amazon Müşteri hizmetleri- Chat - Mail) bu seçenekler'den toplu mesaj atmak aynı mesaj olması daha iyi olur dedi

Siz değerli forum üyeleri isterseniz yazılacak cümleyi belirleyin o cümle üzerinden bizlerde bildirelim. En azından belki bi ihtimal fiyati değiştirebiliriz.
Twitter etkili bir mecra bence gayet iyi bir hareket olur

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Mesaj bence şu olmalı

Biz Amazon Prime ülkemizde bize ciddi anlamda destek olduğu için alıyorduk ve fiyatı uygundu, bu yaptığınız ile bir sürü müşteri kaybedip hem siz hem biz zarada uğruyoruz. Fiyatı gereksiz pahalı, daha düşük olabilir.

Gibi gibi

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Vallahi ne kadar üyelik varsa hepsini bir bir kapatmaya başladım. Amazon videoda güzel içerikleri eklemeye başlarlarsa 39 TL'ye yine değer derdim ama tek mesele parası da değil ki. Durdu resmen ekledikleri içerikler. Oyunlar desen daha kalitesiz vermeye başladı, 7,80 TL fiyata yine de değiyordu ama 39 TL anlamsız kalacak. Ürün almayı da epeydir azalttım, malum fiyatlar uçuyor. Zoraki ihtiyaç olmadıkça sipariş bile vermiyorum artık. Kullanacağım bir özelliği neredeyse kalmamışken abonelik fiyatını 100 kat ile 4 kat artırmaları arasında pek de fark kalmıyor aslında. Aynı fiyattan devam etselerdi devam ederdim. Geçmiş olsun buraya kadarmış. Tepkilere nereye kadar kulak verirler bu enflasyonist düzende bilemiyorum.

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Binlerce insan uyeligi iptal edecek diye dusunuyorum bence fiyati yariya falan düsürurler. 8tl den 39tl yapmak birim olarak az olsa bile % olarak inanilmaz bi artış

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948
Aslında türkiye için fiyatı bedava bence. 39 TL 2 dolar ediyor. Yurt dışında Amazon Prime 14.99 dolardan satılıyor.

1682422043691.png

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri