Soru Amazon Prime Ile Aldığım Anakartın Poşetinin Kenarı Açık Geldi, Endişelenmeli Miyim?

fatihbey00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Amazon Prime üyesi olarak satın aldığım anakart bugün elime ulaştı. Ancak paketi açtığımda, anakartın poşetinin kenarının açık olduğunu fark ettim. Ürün kullanılmış gibi görünmüyor, ama bu durum beni biraz endişelendirdi. Bu normal bir durum mu, yoksa bir sorun teşkil eder mi? Deneyimi olanlar ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
Anakart.jpg

ysuflix

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
61
anakart büyük, poşetler anakart boyutu kadar diye biliyorum. bunları da insanlar paketliyor sonuçta. azcık açık kalmış olabilir çok bir problem olacağını sanmam fatura tarihinden itibaren 3 yıl distribütör garantiniz var zaten. çalışmasında sorun yoksa devam.

KS

fatihbey00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
anakart büyük, poşetler anakart boyutu kadar diye biliyorum. bunları da insanlar paketliyor sonuçta. azcık açık kalmış olabilir çok bir problem olacağını sanmam fatura tarihinden itibaren 3 yıl distribütör garantiniz var zaten. çalışmasında sorun yoksa devam.
Kurulum için arkadaş bugün gelecek düzgün çalışıp çalışmadığını nasıl test ederiz

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Kurulum yapın, tüm portlar düzgün çalışıyorsa, mavi ekran vermezse sıkıntı olmaz. Amazon ürünün arkasında duruyor, sıkıntı olursa iade edersiniz.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
204
Test edin eğer bir hata veya çalışmama durumu söz konu olursa iade edin.

KS

fatihbey00

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Test edin eğer bir hata veya çalışmama durumu söz konu olursa iade edin.
Asusu aradım seri no dan arıza kaydı var mı diye baktırdım yok dediler anakart ise sağlam çalışıyor üzeri de sağlamdı ileride bir sıkıntı olabilir mi 🤔

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
204
Asusu aradım seri no dan arıza kaydı var mı diye baktırdım yok dediler anakart ise sağlam çalışıyor üzeri de sağlamdı ileride bir sıkıntı olabilir mi 🤔
Sıkıntı yoksa problem aramaya gerek yok.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri