Bu hep oluyor mu hocam böyle ya millet takır takır alıyordu ben Bi aldım kilitlendiYapacağın bir şey yok maalesef gümrükten geçememiş
Girmiştim hocam, kontrol ettim hatta şimdi hesabımda da yazıyor halaTc kimlik no filan girmeyi mi unuttun ?
ShhshshshsahahGümrükte takılmış gibi, saçma sapan işler…
Burak Şoltun keycapsi birden fazla var ticaret amaçlı denilip takılmış ŞDMDMSMSM
Bütçeniz nedir, girer belkiShhshshshsahah
Sağlık olsun hocam çok niyetlenerek almıştım tekrar indirime de girer mi artık belli olmaz shshshshaha
Bütçe yine 2k civarlarında düşünüyorum üç aşağı 5 yukarı olabilir sorun değil, yine bu bütçelerle mouse düşünüyorum onun içinde ayrı Bi konu açarım galibaBütçeniz nedir, girer belki
Hmm ayrı konu açabilirsiniz.Bütçe yine 2k civarlarında düşünüyorum üç aşağı 5 yukarı olabilir sorun değil, yine bu bütçelerle mouse düşünüyorum onun içinde ayrı Bi konu açarım galiba
4-5k arası düşünüyorum hocam gamepower ursa mouse, ogre klavyesini 3-4 sene kullanmış birisiyim artık daha kaliteli dayanıklı bir şey alıp daha da uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum sizler sayesindeHmm ayrı konu açabilirsiniz.
İkisi için toplam bütçe nedir dengeleyelim
Lamzu Atlantis4-5k arası düşünüyorum hocam gamepower ursa mouse, ogre klavyesini 3-4 sene kullanmış birisiyim artık daha kaliteli dayanıklı bir şey alıp daha da uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum sizler sayesinde
Gümrüğe takıldıysa maalesef almak baya bir maliyetli oluyorBu hep oluyor mu hocam böyle ya millet takır takır alıyordu ben Bi aldım kilitlendi![]()
Yok yok hocam zaten iade etmiş amazon etsin bir daha bakarım artıkGümrüğe takıldıysa maalesef almak baya bir maliyetli oluyor
Lamzu atlantis mini düşüncem var hocam normalle arasında sadece boyut ve gramaj farkı var diye biliyorum doğru muyum? Birde sora ile arasında ne gibi farklılıklar ikisi arasındayım çünküLamzu Atlantis
Ninjutso Sora
Pulsar x2
Hangi mouseyi sevdiysen artık
Vgn x68 klavye
İkiside wraithten olur
Evet tek farkı boyut ve ağırlıkYok yok hocam zaten iade etmiş amazon etsin bir daha bakarım artık
Lamzu atlantis mini düşüncem var hocam normalle arasında sadece boyut ve gramaj farkı var diye biliyorum doğru muyum? Birde sora ile arasında ne gibi farklılıklar ikisi arasındayım çünkü
Dediğiniz klavyeye de baktım hocam ama f tuşları felan olan epomaker th80 pro tarzı bir şey arıyorum ya
Hocam epomaker ürünleri indirime girdiğinde bir ürünü daha çok önermiştiniz, cido abm084. Bu ürünün diğerlerinden farkı nedir acaba şu an fırsat olarak görünüyor çünkü.Evet tek farkı boyut ve ağırlık
O Zaman th80se olabilir veya düz th80
Bende aldım bekliyorumHocam epomaker ürünleri indirime girdiğinde bir ürünü daha çok önermiştiniz, cido abm084. Bu ürünün diğerlerinden farkı nedir acaba şu an fırsat olarak görünüyor çünkü.
https://amzn.eu/d/d2CFEJi
Hocam valla sık boğaz ediyorum kusura bakmayın, bu ürünün diğer moddelere göre + ları nelerdir acabaBende aldım bekliyorum
Bu olabilir bence diğerlerinden daha iyi cidoo
Stabilizerleri daha iyiHocam valla sık boğaz ediyorum kusura bakmayın, bu ürünün diğer moddelere göre + ları nelerdir acaba
Teşekkür ederim hocam klavye bunu alayım o zaman th80 pro da indirimle bu fiyata almıştım zaten daha iyisini almak nasip olduStabilizerleri daha iyi
Keycapsleri bana göre daha güzel