arkadaslar amazondan dün 15k ya msi gaming x trio alanların kargoları cıktımı yola ?
bende aliyordun fakat sepete ekleme konusunda sorun yasadim alan oldumu acaba gerçekten?arkadaslar amazondan dün 15k ya msi gaming x trio alanların kargoları cıktımı yola ?
ben sığarıs verdım ama yapıkredi odeme reddedıyor dunden beri onaylayamadımbende aliyordun fakat sepete ekleme konusunda sorun yasadim alan oldumu acaba gerçekten?
hocam dun 15.800 e dustu satın aldık bız de bu forumdan da alanlar varmı dıye merak ettım kargo tarihi gozukmuyorduhangi konuda gördünüz link atar mısın? kargoya çıkma konusunda sorun yaşamazlar fakat gümrükten geçme durumunda sorun yaşanabilir.
kanka bilmiyorum ben baktığımda 6 stok vardi sepete ekleyemedim bir türlü hata verdi sonra fiyatı birden 19.200 olduben sığarıs verdım ama yapıkredi odeme reddedıyor dunden beri onaylayamadım
hocam dun 15.800 e dustu satın aldık bız de bu forumdan da alanlar varmı dıye merak ettım kargo tarihi gozukmuyordu
devamlı kullandıgım kart ya bende anlamadımYurtdışı ürünlerinde bazen bazı banka kartları sorun verebiliyor. Ben sırf bu yüzden papara açmıştım. Ziraatle veremediğim siparişleri papara ile alıyorum
şuan ödeme gerceklestimi Pekidevamlı kullandıgım kart ya bende anlamadım
bakıcaz artk
yok banka ret veryor tıcarı kart ıle almaya calısınca sanırım anlamadımşuan ödeme gerceklestimi Peki
Ödeme yapabildin mi yoksa iptal mi ettin?yok banka ret veryor tıcarı kart ıle almaya calısınca sanırım anlamadım
Saldım knk siparişi banka onay vermedi normal olarak kullandığım halde kartı anlamadım baska karttan da denemedjm bosverdimÖdeme yapabildin mi yoksa iptal mi ettin?
öyle zaten 2k koyup şuan alırsın fazla bir fark yok boşver kankaSaldım knk siparişi banka onay vermedi normal olarak kullandığım halde kartı anlamadım baska karttan da denemedjm bosverdim
dostum ordakı kartın tr dekı fıyatları 20kdan baslıyor fark sencede yokmuöyle zaten 2k koyup şuan alırsın fazla bir fark yok boşver kanka