- Tepki
- 1
Amd 5600 stock fanla kullanıyorum soğutucu almayı düşünüyorum sıvı yada hava bütçem max 1500 tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
en güzel hava soğutucuAmd 5600 stock fanla kullanıyorum soğutucu almayı düşünüyorum sıvı yada hava bütçem max 1500 tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Amd 5600 stock fanla kullanıyorum soğutucu almayı düşünüyorum sıvı yada hava bütçem max 1500 tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
lite modelini asla önermem. normal modelini kullanıyorum ben ryzen 5 5600 de max 57-58 derece görürken lite modelini kullanan 75 dereceleri görüyordu![]()
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
OC yapmayacaksan o bütçeler çıkmana gerek yok bu ikisinden biri yeterli olurAmd 5600 stock fanla kullanıyorum soğutucu almayı düşünüyorum sıvı yada hava bütçem max 1500 tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
bu 34 duo'nun fiyatı nolmuş ya. SE 224 XT ile arasında 50 100 TL oynuyordu eskiden. Şimdi neredeyse 2 katına çıkmış. Asla değmez.https://www.gelbura.com/urun/id-coo...0mm-islemci-sogutucu-random-spectrum-lighting
bütce cıkarsa önerim
![]()
Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel AMD Kırmızı CPU Soğutucu Fiyatları
Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel AMD Kırmızı CPU Soğutucu fiyatları Cimri'de. Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel AMD Kırmızı CPU Soğutucu ürününe ait kullanıcı yorumlarını, fiyatlarını ve ürün özelliklerini karşılaştırın. Aradığınız Arctic Freezer 34 eSports DUO Intel AMD Kırmızı CPU...www.cimri.com
fiyatını bence hak ediyor hocambu 34 duo'nun fiyatı nolmuş ya. SE 224 XT ile arasında 50 100 TL oynuyordu eskiden. Şimdi neredeyse 2 katına çıkmış. Asla değmez.
Tek fanlı SE 224 XT ile aynı soğutmayı, hatta daha kötüsünü sağlıyor. Arada 2 kat fiyat farkı var. Nasıl hakediyor?fiyatını bence hak ediyor hocam
neye dayanarak daha kötü soğutuyor diyorsunuz anlamış değilim. bahsettiğiniz soğutucu kac tane sıvı soğutma ile kıyaslama yapılarak sıvı soğutmaları tokatladı. se 224 xt kac tane inceleme videosu var bir bakın isterseniz.Tek fanlı SE 224 XT ile aynı soğutmayı, hatta daha kötüsünü sağlıyor. Arada 2 kat fiyat farkı var. Nasıl hakediyor?
Tokatladığı sıvı soğutmalar 120mm. Bunları SE 224 XT de tokatlıyor. Burada olmasa da diğer forumlarda SE 224 XT ve Arctic Duo'yu kafa kafaya denemiş insanlar var. Bence sen bir araştır tekrar.neye dayanarak daha kötü soğutuyor diyorsunuz anlamış değilim. bahsettiğiniz soğutucu kac tane sıvı soğutma ile kıyaslama yapılarak sıvı soğutmaları tokatladı. se 224 xt kac tane inceleme videosu var bir bakın isterseniz.
se 224 xt hangi islemciyle yaptıgınız ? neye dayanarak ? arctic dou sıvı sogutmalara kafa atıyor ve geciyorda.Tek fanlı SE 224 XT ile aynı soğutmayı, hatta daha kötüsünü sağlıyor. Arada 2 kat fiyat farkı var. Nasıl hakediyor?
He kardeşim aynen. 240mm LF yerine de arctic duo alalım aynen.se 224 xt hangi islemciyle yaptıgınız ? neye dayanarak ? arctic dou sıvı sogutmalara kafa atıyor ve geciyorda.
He kardeşim aynen. 240mm LF yerine de arctic duo alalım aynen.
Hayirli olsun pisman etmez hocam.SE 224 XT argb tercih ettim sipariş ettim herkeze teşekkür ederim umarım pişman etmez
Arctic freezer e34 duoAmd 5600 stock fanla kullanıyorum soğutucu almayı düşünüyorum sıvı yada hava bütçem max 1500 tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler