Ben uzun zamandır yaşamadım.AMD Ekran Kartı almayı istiyorum ama Wattman hatası ve siyah ekran gibi problemlerden korkuyorum bu hatalar çok Yaşanıyor mu ?
Yani eğer dikkatli kullanırsan yaşamazsınAMD Ekran Kartı almayı istiyorum ama Wattman hatası ve siyah ekran gibi problemlerden korkuyorum bu hatalar çok Yaşanıyor mu ?
6000 serisi ekran kartlarında öyle bir sorun yok diye biliyorum o sorunlar 5000 serisi erkan kartlarındaydı. Eğer driverlarınızı güncel tutarsanız bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorumAMD Ekran Kartı almayı istiyorum ama Wattman hatası ve siyah ekran gibi problemlerden korkuyorum bu hatalar çok Yaşanıyor mu ?
Dikkatli derken sıcaklık ve termal macun bakımları gibi miYani eğer dikkatli kullanırsan yaşamazsın
Driver olsun apk uygulamalar kullanmamak olsunDikkatli derken sıcaklık ve termal macun bakımları gibi mi
teşekkür ederim yardımcı oldunuz içinDriver olsun apk uygulamalar kullanmamak olsun
6 aydır RX6600 kullanıyorum, birçok elektrik kesintisi de yaşadım sorun olmadı.AMD Ekran Kartı almayı istiyorum ama Wattman hatası ve siyah ekran gibi problemlerden korkuyorum bu hatalar çok Yaşanıyor mu ?
Ama Asus Dual RX6600 kullanıyorum, Coil Whine var.6 aydır RX6600 kullanıyorum, birçok elektrik kesintisi de yaşadım sorun olmadı.
Aynı ekran kartına sahip insanlarda wattman hatası yaşayanlar var galiba şans işi birazAma Asus Dual RX6600 kullanıyorum, Coil Whine var.