- Tepki
- 189
AMDnin Driver sorunları olduğunu söylediğim gibi bunu dedi adam bunu dedi bu ne usta ben amd Alamam zaten bir tane AMD ekran kartım yandı GT210 olsa bile Nvidia kullanırım daha iyi
kanka sıktı artık bu milletin amd ye önyargısı eğer sen amd nin önerdiği software kurup oc yapmazsan ekran kartınıj ayarlarıyla oynamazsan sıkıntı olmaz bıktım artık şu amd ye yargıdan yok kart yandı falan filan hepsi kullanıcı hatasıAMDnin Driver sorunları olduğunu söylediğim gibi bunu dedi adam bunu dedi bu ne usta ben amd Alamam zaten bir tane AMD ekran kartım yandı GT210 olsa bile Nvidia kullanırım daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 22513
kendi kartın yansa böyle diyebilecek misin bakalımkart yandı
Yıllardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.kendi kartın yansa böyle diyebilecek misin bakalım
reis bende rx 6600 var bir srounu görmedim whql ve önerilen güncellemede tutuyorum hiçbir sorunu yok tamamen önyargı yerleştirilmiş insanlara birşey olduğu yok amdye paran yoksa alacaksın bu kadar basitAMDnin Driver sorunları olduğunu söylediğim gibi bunu dedi adam bunu dedi bu ne usta ben amd Alamam zaten bir tane AMD ekran kartım yandı GT210 olsa bile Nvidia kullanırım daha iyi
Ekli dosyayı görüntüle 22513
kanka arkımda 7900xt var 8 oyun actı ona rağmen bir şey olmadı gt210 drdiğin 900₺ lik bi kart ne bkeliyorsun ??kendi kartın yansa böyle diyebilecek misin bakalım