- İşlemci
- .
- Ekran Kartı
- .
yazılım ve yapay zeka ile uğraşan biri için işlemci olarak intel mi daha iyi olur amd mi mesela i7-13700k ile ryzen 9 7900 arasında hangisi daha iyi olur ve ne kadar bi fark olur? ekran kartı 4070 SUPER olucak.
şöyle ben işlemci AMD 7900 anakartı da Asrock b650 PG Lightning olarak düşünmüştüm de bir arkadaş bana böyle yapmamı önermişti, anakarta 10k vermek beni biraz aşar diye düşük fiyatlı ortalama bir anakart istemiştim sizce nasıl ?O zaman hiç kendinizi zorlamayın AMD 7900 ü alın geçin. Stok soğutucusu ile kullanabilirsiniz Siz bütçenizi belirtin Size en hesaplısındn bi AMD anakartlı, konfigürasyon bakalım.
teknobiyotikde normalde var fakat suanda stoklarında bulunmuyor ama onlarla kucuk bi şirket baglantımız var getirebilirler buyuk ihtimalleB650 PG lighting i TR de bulamadım.
bu arada lightning olamsına gerek yok livermixer da olabilir ikisinden birisi yani düşüncemB650 PG lighting i TR de bulamadım.
tamamdır hocam çok teşekkürler sonunda halloldu gibi ellerine kollarına sağlık kolay gelsin iyi günler!Live mixer biraz pahalı. 12 fazlı şu Asrock anakrt, işini fazla fazla görecektir.Testlerde gayet serin çalışmış.
Asrock B650M PG Riptide AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B650M PG Riptide AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asrock B650M PG Riptide AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 6.227,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
valla o ney bilmiyorum ama ramleri xpg lancer cl30 16gb lık 2 tane seçmiştik acaba nasıl uygunmudur?Rica ederim. Hayrını görün şimdiden.
Ha ,bu arada biliyorsunuzdur ama ben yine de bi hatırlatayım, ramlerin EXPO olmasına dikkat edin.
https://www.teknobiyotik.com/adata-...b-cl30-ram-bellek-ax5u6000c3016g-dclarbk.htmlAMD ryzen 7000 serinde EXPO özelliği olan ram istiyor Daha stabil çalışması ve ramlerin üzerlerinde yazan değerlere çıkabilmesi için.
Seççtiğiniz ramin tam bi linkini,modelini atabilirsen ben bi bakayım.
tamamdır hocam tekrardan teşekkür ederim kolay gelsin iyi günler