Soru AMD R5 5600 Ayarları Nasıl Olmalı?

yib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci: R5 5600.
Anakart: B450M Dragon.

Arkadaşlar sıfır sistem stok soğutucu ile kullanacağım bir süre. İşlemci için overclock undervolt vb ayarlar varmış sıcaklık, performans için falan bu konuda yapmam gereken ayarlarda yardımcı olursanız sevinirim sizinde kullandığınız ayarlar falan varsa atarsanız güzel olur iyi günler.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
İşlemci: R5 5600.
Anakart: B450M Dragon.

Arkadaşlar sıfır sistem stok soğutucu ile kullanacağım bir süre. İşlemci için overclock undervolt vb ayarlar varmış sıcaklık, performans için falan bu konuda yapmam gereken ayarlarda yardımcı olursanız sevinirim sizinde kullandığınız ayarlar falan varsa atarsanız güzel olur iyi günler.
Stok soğutucular için bunları önermem heleki bilmiyorsanız yapmayın denemeyin ürünü bozarsınız.

KS

yib

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Stok soğutucular için bunları önermem heleki bilmiyorsanız yapmayın denemeyin ürünü bozarsınız.
Stok soğutucu varken bios dan işlemci için bir ayar yapmıyorum o zaman 2-3 ay soğutucu alana kadar bir sorun olmaz herhalde manuel ayarlar da

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Stok soğutucu varken bios dan işlemci için bir ayar yapmıyorum o zaman 2-3 ay soğutucu alana kadar bir sorun olmaz herhalde manuel ayarlar da
Hocam yaptığını bir ayar ürünü garanti dışı bırakır ve ürünü bozar hem stok fanla hemde diğer fanlar ile önermiyorum nedeni ise gereksiz.

risk

• Beğen
Reactions: yib

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri