AMD Radeon Hd 5450 Ve I3 10100F Ile Performans

hakkiefeewq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar, bilgisayarımı geliştirmek için yeni parçalar alacağım. İlk olarak anakart + işlemci ile RAM alıyorum. Bunun yanında eski ekran kartımı kullanacağım.

AMD Radeon HD 5450 ekran kartım ve i3 10100f 10. nesil işlemci ile 8 GB DDR4 Ram ile GTA 5, FiveM, Valorant gibi oyunlarda düşük ayarlarda ortalama FPS alır mıyım?

Kısaca i3 10100f HD 5450 besler mi?

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
şimdi yazacaklarımı dalga geçmek gibi algılama. konuyu böyle anlatabileceğim için böyle yazıyorum.

kedi boyutunda finoya kangal maması veriyorsun. elbette doyacaktır ama o köpeğin yapabileceklerinin sınırı belli. yani hd 5450 den sonuç bekleme. ekran kartını doğru kartla değiştirdiğin an o işlemciyle epey birşeyler başarırsın.

KS

hakkiefeewq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şimdi yazacaklarımı dalga geçmek gibi algılama. konuyu böyle anlatabileceğim için böyle yazıyorum.

kedi boyutunda finoya kangal maması veriyorsun. elbette doyacaktır ama o köpeğin yapabileceklerinin sınırı belli. yani hd 5450 den sonuç bekleme. ekran kartını değiştirdiğin an o işlemciyle epey birşeyler başarırsın.
Yani hocam cevapladığın için teşekkürler öncelikle. Bilgisayar geliştireceğim için sırayla halletmeye çalışıyorum. Yeni bir ekran kartı alana kadar bununla idare edeceğim. Peki ya sence GTA 5 de düşük ayarlarda iyi fps alabilir miyim ve bu işlemci için iyi bir ekran kartı önerin var mıdır bütçemi zorlamayacak şekilde FP ürün

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
Yani hocam cevapladığın için teşekkürler öncelikle. Bilgisayar geliştireceğim için sırayla halletmeye çalışıyorum. Yeni bir ekran kartı alana kadar bununla idare edeceğim. Peki ya sence GTA 5 de düşük ayarlarda iyi fps alabilir miyim ve bu işlemci için iyi bir ekran kartı önerin var mıdır bütçemi zorlamayacak şekilde FP ürün
gta v'i oynarsında aşağı yukarı sonuç böyle:

çok seçenek var. ekran kartı için maksimum bütçeni belirt ona göre yorum yapayım. istersen bukadar bütçem var zorlasam şukadar olur da diyebilirsin. 2 seçenek sunarım. biri düşük rahat bütçe için biri de en yüksek bütçe için.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri