Soru AMD Ryzen 5 3500X Ile Darbogaz Yapmicak Ekran Karti Öneri̇leri̇

Wtrox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
öncelikle selamın aleykum foruma yeni kayıt olmuş birisi olaraktan sormak istiyorum
amd ryzen 5 3500x işlemcim var ve buna darboğaz yapmıcak ekran kartı önerileri arıyorum bütçem sınırlı uygun birşeyler önerebilir misiniz rica etsem lütfen.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
öncelikle selamın aleykum foruma yeni kayıt olmuş birisi olaraktan sormak istiyorum
amd ryzen 5 3500x işlemcim var ve buna darboğaz yapmıcak ekran kartı önerileri arıyorum bütçem sınırlı uygun birşeyler önerebilir misiniz rica etsem lütfen.
2060 veya 3050 olabilir.

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
reisim rx 6500 xt almayı düşünüyorum ikinci elden hangi testleri yaptırmam lazım alırken
bide dar boğaz yaparmı
Ben 6500 6600 serilerini önermiyorum. Sorunlu bir seri oldukları için. İkinci el almayı düşünüyorsan şans işi uzman birine göster .

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
nasıl yani reis anlamadım.
İkinci el parçalarda garanti bekleme . Çoğu parçalar garantisi bitmiş olur. Hele hele ekran kartı gibi bir parçada mining mevzusu olduğu için sıfır ürün alınmasından yanayım. Tabi ikinci el temiz parça bulduysan bir servise göster baktır öyle al.
6500 6600xt ekran kartlarında wattman gibi hatalar söz konusu olduğu için ben öneride bulunmuyorum. Burada kullanıcı kendi insiyatifini alır kullanır bir şey diyemem.

KS

Wtrox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İkinci el parçalarda garanti bekleme . Çoğu parçalar garantisi bitmiş olur. Hele hele ekran kartı gibi bir parçada mining mevzusu olduğu için sıfır ürün alınmasından yanayım. Tabi ikinci el temiz parça bulduysan bir servise göster baktır öyle al.
6500 6600xt ekran kartlarında wattman gibi hatalar söz konusu olduğu için ben öneride bulunmuyorum. Burada kullanıcı kendi insiyatifini alır kullanır bir şey diyemem.
3050 bulursam alayım mı?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
172
Bulunduğunuz şehirde bulabiliyorsanız öncelik oralardan alın. Gidip test ederek almayı tercih edin.

KS

Wtrox

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dediğim gibi karar size ait.Eğer 4-5 aylık cihaz bulabilirseniz düşünülebilir. Mümkünse garantisi devam eden cihaz almaya çalışın.
bulmakta zorluk çekiyorum:) elinde fazladan ekran kartı olan varsa bana yazabilir mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri