- Tepki
- 3
Biraz uygun fiyatta soğutucu arıyorum ne uyumlu olur bilemiyorum yardımcı olur musunuz ? 1000 - 2000 arası uygun fiyata birşeyler bulabilir miyim yoksa bütçeyi arttırmam mı gerekiyor ?
Bu bütçede önerebileceğim bu varBiraz uygun fiyatta soğutucu arıyorum ne uyumlu olur bilemiyorum yardımcı olur musunuz ? 1000 - 2000 arası uygun fiyata birşeyler bulabilir miyim yoksa bütçeyi arttırmam mı gerekiyor ?
Sivi sogutma dusunuyorsaniz corsair h100 gayet iyiBiraz uygun fiyatta soğutucu arıyorum ne uyumlu olur bilemiyorum yardımcı olur musunuz ? 1000 - 2000 arası uygun fiyata birşeyler bulabilir miyim yoksa bütçeyi arttırmam mı gerekiyor ?
DEEPCOOL MATREXX 55 V3 ADD-RGB Temperli Cam USB 3.0 E-ATX Mid-Tower Gaming
Kasa bu.Destekliyor sanırım sitesinde VGA length limit 370mm yazıyor
Kule tipi fan az mı kalır acaba
hocam 7600x i soğutabilir mi sizce ?Bu kuletipi giris ve orta seviye sıvı sogutmalardan daha iyi. Ama sıvı sogutma daha şık daha guzel duruyor derseniz corsair h100 sıvı sogutma da alinabilir. Bu ikisinden biri en mantiklisiArctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.302,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oyunlarda ortalama 65-70 derece olur. 360mm sogutucu ile ful yukte 85-90 derece oluyor. Arkadas 1-2k bütce demis hocam corsair h100 ile arctic freezerin aman aman farki yokhocam 7600x i soğutabilir mi sizce ?