Ekran kartı çok ısınan seri değil ama markası önemli. İşlemci çok ısınmıyor ama sürekli yük altında olacaksa soğutucu iyi olur.Merhaba rtx 3060 ekran kartım var işlemci ryzen 5 5600 ısınma yapar mu ekran kartı
ekran kartı model ve kasanın modeli önemliMerhaba rtx 3060 ekran kartım var işlemci ryzen 5 5600 ısınma yapar mu ekran kartı
Ekran kartı msi rtx 3060 kasa rampage mesh ama mıdelini bilmiyorum carısma modeliymiş hocamekran kartı model ve kasanın modeli önemli
msi ne ventusmu gaming x mi rampage pek önerilmez ama kasa mesh ise pek ısınma yapmazEkran kartı msi rtx 3060 kasa rampage mesh ama mıdelini bilmiyorum
Msi ekran kartının biraz daha ısındığını forumda yazmışlardı. Mesh kasa ise hava akışı kötü değilse çok sıcak olmaz. Sıcaklığa bakabilirsiniz.Ekran kartı msi rtx 3060 kasa rampage mesh ama mıdelini bilmiyorum
aslında modelle alakalı ventus ve mech modeli ısınıyor diye duymuştum bende zaten mechin 3060 versiyonu yokMsi ekran kartının biraz daha ısındığını forumda yazmışlardı. Mesh kasa ise hava akışı kötü değilse çok sıcak olmaz. Sıcaklığa bakabilirsiniz.
Ventus galiba hocamaslında modelle alakalı ventus ve mech modeli ısınıyor diye duymuştum bende zaten mechin 3060 versiyonu yok
Doğru hocam ben de öyle duydum. Genelde de 3060 ventus gördüm hep o yüzden direkt öyle yazdım.aslında modelle alakalı ventus ve mech modeli ısınıyor diye duymuştum bende zaten mechin 3060 versiyonu yok
Ama bazen msı afterburnerdan baktığımda witcherda 65 derece falan ultra ayarlarda 70 falan 60 fps sabitaslında modelle alakalı ventus ve mech modeli ısınıyor diye duymuştum bende zaten mechin 3060 versiyonu yok
Ekran kartı kullanım oranını hatırlıyor musunuz?Ama bazen msı afterburnerdan baktığımda witcherda 65 derece falan ultra ayarlarda 70 falan 60 fps sabit
Yaklaşık %50-70 arasıydıEkran kartı kullanım oranını hatırlıyor musunuz?
ya abartıkları kadar ısınmaya bilir ama siz yinede vidiyolarına bakın derim kasa mesh olduğu için rahat hava alır amam aman derecelere çıkmazVentus galiba hocam
Tahmini olarak kullanım artıp fan hızı artığı zaman ideal sıcaklıkta olmazsa bile çok yükseğe gelmeyecek gibi. Yine de denemek için ekran kartını teste sokmak daha sağlıklı bilgi verecektir.Yaklaşık %50-70 arasıydı