AMD Ryzen 7 8700F Hakkında

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde bu işlemci gözüme çarptı. Öncelikle düşüncelerimi paylaşmak isterim.

Orta segment ve ddr5e ilk adım için piyasada ciddi yer edinen 7500f serisinden sonra 8700f i de görmek gerçekten mutlu etti.
8700f in hitap kitlesi ise 7500f den sonra aranan f/p boşluğunu doldurmak özelliklede ryzen 7 düşünen arkadaşlara yeni bir fikir olarak akıllarında kalabileceğini düşünüyorum.
Önümüzdeki günlerde bir çok ileri sistem bu işlemciyle yapılacağından dolayı ufak bir göz atmanızı tavsiye ederim. Her ne kadar oyun için herkesin ortan noktada buluştuğu 7800x3d kadar popülerlik yakalayabilecek mi bilmiyorum fakat gerçekten bir boşluğu doldurabileceğini düşünüyorum.

Kısa özellikleri :

AMD ZEN4 / 8 Çekirdek / 16thread
Temel frakans : 4.1 ghz
Max performans : 5.0 ghz
Önbellek L1 : 512 KB
Önbellek L2 : 8 MB
Önbellek L3 : 16 MB
TDP : 65W

Kısaca bu şekilde fiyat bandının yavaş yavaş oturacağını düşünüyorum hazır sistemler yapıldıkça.
Daha fazlası için : https://www.amd.com/en/products/processors/desktops/ryzen/8000-series/amd-ryzen-7-8700f.html

Sizin de düşüncelerini duymak isterim

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
7500F i oyunda tam yakalayamayan bi işlemci. Darbeyi de esas ,düşük L3 ön belleğinden yiyor.

Oyun için bu fiatlarla ,pek satılacağını hiç sanmıyorum.

KS

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
651
7500F i oyunda tam yakalayamayan bi işlemci. Darbeyi de esas ,düşük L3 ön belleğinden yiyor.

Oyun için bu fiatlarla ,pek satılacağını hiç sanmıyorum.

evet o benimde dikkatimi çekti ondan dolayı fikirleri merak ettim. Fiyat yurtdışındaki dolar fiyatı gibi denkleşirse işlemci baya ucuzluyor. Şuan ki fiyatıyla dediğiniz gibi fazla kalıyor. Ama sistemlerde kullanılacağını düşünüyorum

kuru cacık

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
773
Zaten kullanmaya başlamışlar Fiatları görünce,vay be dedim .Aşırı yüksek.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri