Soru AMD Software Adrenalin 25.10.2 Güncellemesi Sonrası Oyun Açılmıyor

ibobey2050

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İşlemci
i5 12400f
Ekran Kartı
asus 7700xt
AMD Software Adrenalin 25.10.2 25.11.2 güncellemesi sonrası oyun açılmıyor
Merhaba arkadaşlar,

Dün gelen sürücü güncellemesini yükledim ancak ne yazık ki hiç bir oyun artık hiç açılmıyor. Ekran kartım RX 7700 XT, işletim sistemim ise Windows 11’in en güncel sürümü.

Eski sürücüye döndüğümde herhangi bir sorun yaşamıyorum, fakat yeni güncelleme yüklendiğinde oyun açılmıyor.

DDU ile güvenli modda temiz kurulum yaptım, ayrıca AMD’nin kendi yazılımıyla da denedim; fakat ne yaptıysam sorunu çözemedim. Güncel kalmak bu kadar zor olmamalı.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
737
Bunun sizin sisteminizden kaynaklanana bir sorun olmadığı görülüyor. Yeni düzeltme yaması yayınlanana kadar eski sürücü ile devam etmeniz gerekeceği anlaşılıyor.

Tavsiyeler bu yönde malesef:

Şimdilik çözüm basit: Sürücü sürümü 25.9.1’e geri dönmek. Birden fazla kullanıcı, bu eski sürücünün 25.10.2’de bozulan tüm özelliklerle sorunsuz çalıştığını doğruladı. Geri dönüş işlemini Aygıt Yöneticisi aracılığıyla veya temiz bir yeniden yükleme için DDU (Display Driver Uninstaller) kullanarak yapabilirsiniz. Halihazırda güncelleme yaptıysanız, paniğe kapılmayın. Mevcut sürücüyü kaldırın ve AMD’nin web sitesinden 25.9.1’i indirip kurun. AMD bir düzeltme yayınlayana kadar bu güncellemeyi atlamak en doğrusu olacaktır.

REDDİT te de konu açılmış bir çözüm bulunamamış:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri