Soru AMD Ve NVIDIA Ekran Kartı Aynı Sistemde Olur Mu..?!

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
Ben Yeni Bİr Sistem Toplamayı Düşünüyorum Kendime Ve 4060 Bir Ekran Kartı Olacak Sistemde Lakin Şuanda Kullanmakta Olduğum Rx550 Ekran Kartını Da Sisteme Eklemek İstiyorum Yanda Dursun Diyerekten Ama Bu Ekran Kartlarının İkiside Farklı Markadan Farketmiş Olduğunuz Üzere Ve Bu İki Farklı Markadan Olan Ekran Kartları Sıkıntı Yaratırmı Tek Sistemde Bulunması..?!
Keza Şuan Önümde Duran Ekranları 550'Ye Bağlayıp OBS Ve Oyun'u 4060'a Yüklemek İstiyorum Yada Oyunları 4060'dan Oynarım Ve Rx550 OBS Video Encoding İşini Halleder Artık Nasıl Yaparım Bİlemem Ama Böyle Bİr Sistem Düşünüyorum Aklımda Sizce Bunu Yapmam Sıkıntı Olur Mu İşe Yarar Mı Bu Sistem..?!
Ne Gibi Problemler Çıkar..?!

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hayır herhangibi bir sorun çıkarmaz,
Ekran kartları, farklı markalar tarafından üretilse bile, aynı temel donanım mimarisini kullanıyorlar aynı anakartta sorunsuz bir şekilde çalışır bence.
güç kaynağına dikkat edersen bence çok güzel çalışabilir.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hayır herhangibi bir sorun çıkarmaz,
Ekran kartları, farklı markalar tarafından üretilse bile, aynı temel donanım mimarisini kullanıyorlar aynı anakartta sorunsuz bir şekilde çalışır bence.
güç kaynağına dikkat edersen bence çok güzel çalışabilir.
Hocam Sürücü Çakışması Yaşanmaz Mı Yani.. Laptoplarda Seçebiliyoruz GPU'yu Ama Biraz Nette Bakındığımda Göremedim Masa Üstünde Seçim Yapıldığını Ondan Sormak İstedim.. Sürücü Seçimi Olmazsa Ve Oyunlarda Kafasına Göre Seçerse Sıkıntı Yaşatır Kırarım PC'yi De Ondan Soruyom..

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Hocam Sürücü Çakışması Yaşanmaz Mı Yani.. Laptoplarda Seçebiliyoruz GPU'yu Ama Biraz Nette Bakındığımda Göremedim Masa Üstünde Seçim Yapıldığını Ondan Sormak İstedim.. Sürücü Seçimi Olmazsa Ve Oyunlarda Kafasına Göre Seçerse Sıkıntı Yaşatır Kırarım PC'yi De Ondan Soruyom..
herşey düzgün şekilde kurulursa sorun çıkarmaz. seçim yapma olayı nasıl yapılıyor bi fikrim yok.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
herşey düzgün şekilde kurulursa sorun çıkarmaz. seçim yapma olayı nasıl yapılıyor bi fikrim yok.
GPU-Donanımarsiv-Remi.jpg

Hocam Bİri Böyle Bişey Demiş..?!
Birde Hocam AMD Sürücüsü NVidia Sürücüsü İle Çakışmaz Diyosunuz Anladığım Kadarıyla (2'side Kurulu Olduğu Takdirde)..

Pomak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Ekli dosyayı görüntüle 29883
Hocam Bİri Böyle Bişey Demiş..?!
Birde Hocam AMD Sürücüsü NVidia Sürücüsü İle Çakışmaz Diyosunuz Anladığım Kadarıyla (2'side Kurulu Olduğu Takdirde)..
Valla benim kendi bildiğim sorun çıkarmaz, sende haklısın tabi biri öle diyor biri böle diyor bence denemekten hiçbir zarar gelmez :) en iyi sonucu kendin deneyerek alabilirsin bence hemde güzel bi bilgi ve tecrübe alabilirsin.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Valla benim kendi bildiğim sorun çıkarmaz, sende haklısın tabi biri öle diyor biri böle diyor bence denemekten hiçbir zarar gelmez :) en iyi sonucu kendin deneyerek alabilirsin bence hemde güzel bi bilgi ve tecrübe alabilirsin.
Umarım Sorun Çıkarmaz Dediğiniz Gibi Hocam Ama Ben En İyisi Biraz Daha Araştırıp Öyle Deneyeyim Sonuç Olarak 50K Yakın Paranın Heba Olmasını İstemem Açıkçası..

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Valla Anlamadım Ben bu İşi Biri Diyor Bişey Olmaz Biri Diyor Açılmaz Biri Diyor Birincil Kartı Laptopdaki Gibi Seçmen Lazım Biri Diyor A Biri Diyor Z Kafalar İyice Karıştı Bende..
Bir Yetkili Hocamız Yokmudur Kesin Cevap Verebilecek (Kesin Olmasada Kesine Yakın Cevap Verebilecek), SLI Yoksa Çalışmaz Varsa Çalışır Gibi Vsr Bir Bilgi İle Olayı Çözecek Ve Kesinliğini Kanıtlayabilecek.. 🙁

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri