Amdxx64.Dll Hatasının Çözümü ?

Charles Darwin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sistemim;
İ5 11400F
RX6600

ETS 2 oyununa giriş yapıp bir kaç dakika oynadıktan sonra oyun hata vermeden kapanıyor bu sorun sadece bu oyunda oluyor detaylı bir araştırma sonucunda sorunun amdxx64.dll dosyası yüzünden olduğunu teyit ettim sorunu nasıl çözerim ? (Oyunu OpenGL x64 ile açtığım zaman oyundan atma sorunu ortadan kalkıyor)

Ayrıca şunu belirtmek isterim bundan yaklaşık 7 veya 8 ay öncesine kadar böyle bir sorun yoktu yanlış hatırlamıyorsam en son bu oyunu Ağustos veya Eylül ayında oynadım

Çözmek için uygulamış olduğum yöntemleri söylemek isterim oyunu sildim ve baştan yükledim ekran kartı sürücüsünü AMD aracı ile silip tekrar kurdum fakat bir çözüme ulaşamadım

Not : Diğer oynadığım oyunlarda hiç bir sorun yaşamıyorum

@Çağdaş Işık

Son düzenleme:

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
admdxx64.dll dosyasını silip
buradan dosya kurulumunu yapıp tekrar bir deneyin
bundan önce ise ekran kartı sürücülerini komple silip öyle deneyin ardından bunu deneyin

KS

Charles Darwin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
admdxx64.dll dosyasını silip
buradan dosya kurulumunu yapıp tekrar bir deneyin
bundan önce ise ekran kartı sürücülerini komple silip öyle deneyin ardından bunu deneyin
Bu dosyayı indirip kurabilir misin

Maalesef sorun hala çözülmedi

Büyük ihtimal bu oyuna elveda diyeceğim

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Maalesef sorun hala çözülmedi

Büyük ihtimal bu oyuna elveda diyeceğim
temiz bir formatla sıfırdan kurmanı tavsiye ederim sistemi. Zaten anladığım kadarıyla 1 yıldır sisteme format atmamışsın. Belli sürelerde ve kullanım yoğunluğuna bağlı olarak sistemi sıfırlamak bu tür saçma sapan hatalardan kurtarır büyük ölçüde. Sounuçta kullandığın her saniye sistemde çöp dosyalar birikiyor ve indirip sildiğimiz şeylerden de ufak tefek virüsler sisteme giriyor. Bu sebeple temiz bir format ve ardından temiz eksiksiz kurulum hem bu tür hataların önüne geçer hemde günlük kullanım kalitesini arttırır.

KS

Charles Darwin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
temiz bir formatla sıfırdan kurmanı tavsiye ederim sistemi. Zaten anladığım kadarıyla 1 yıldır sisteme format atmamışsın. Belli sürelerde ve kullanım yoğunluğuna bağlı olarak sistemi sıfırlamak bu tür saçma sapan hatalardan kurtarır büyük ölçüde. Sounuçta kullandığın her saniye sistemde çöp dosyalar birikiyor ve indirip sildiğimiz şeylerden de ufak tefek virüsler sisteme giriyor. Bu sebeple temiz bir format ve ardından temiz eksiksiz kurulum hem bu tür hataların önüne geçer hemde günlük kullanım kalitesini arttırır.
Hayır 1 yıldır format atmadan kullanmıyorum yaklaşık 1 ay önce format attım genelde 6 ayda bir format atarım bilgisayara

Ayrıca internet üzerinden sadece Steam, Discord, Teamspeak, Ekran kartı sürücüsünü indiririm bunların haricinde internetten hiç bir şey indirmem

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri