- Tepki
- 6
bilgisayarı yeni açtım böyle dedi
ne yapmam lazım
evet değiştirmiştim, bastım y tuşuna bu çıktıGaliba işlemci değişikliği yapmışsınız. Y tuşuna basarsanız açılması gerekir.
A ya basevet değiştirmiştim, bastım y tuşuna bu çıktıEkli dosyayı görüntüle 18293
bir şey değişmediA ya bas
pardon daldım bir an anakart değişikliği yaptımGaliba işlemci değişikliği yapmışsınız. Y tuşuna basarsanız açılması gerekir.
Şekilde çıkar ise parçalardan biri bozuktur demek veya daha fazlası bende oldu anakart ekran kartı işlemci degistibilgisayarı yeni açtım böyle dedi Ekli dosyayı görüntüle 18291ne yapmam lazım
Ama sizde bir şey yok olsaydı alta sorun yazısı yazıp F1 del derdibilgisayarı yeni açtım böyle dedi Ekli dosyayı görüntüle 18291ne yapmam lazım
Windows yüklü media tak ve a bas diyo yani win kur diyoevet değiştirmiştim, bastım y tuşuna bu çıktıEkli dosyayı görüntüle 18293
Sahuraka hocamın dedigi gibi dele basmanız lazımdı setupu başlatmak için resetleyin oc yi o ekrande dekete yapın.Del e basın
yeniden başlatıp dele bastım biosa girdimSahuraka hocamın dedigi gibi dele basmanız lazımdı setupu başlatmak için resetleyin oc yi o ekrande dekete yapın.
anakart b550m, işlemci ryzen 5 5600Anakart ve işlemci neydi ? Ona göre Bios pilini söküp takmayı deneyebilirsiniz.
gigabyte b550manakart b550m, işlemci ryzen 5 5600
tron sistemi almıştım bende sıfır b550m anakart olduğu için gelince sadece anakartı değiştirdim
O anakart direk 5000 serisi hazır olması lazım. Kutusunda Ryzen 5000 ready ibaresi varsa Bios pilini (pc kapalıyken) sök tak yapmayı deneyebilirsiniz.anakart b550m, işlemci ryzen 5 5600
tron sistemi almıştım bende sıfır b550m anakart olduğu için gelince sadece anakartı değiştirdim
gigabyte b550m
söküp taktım yine aynı sorun, biraz videolara baktım ssd de sıkıntı olabilir miO anakart direk 5000 serisi hazır olması lazım. Kutusunda Ryzen 5000 ready ibaresi varsa Bios pilini (pc kapalıyken) sök tak yapmayı deneyebilirsiniz.
Sadece anakart değişmişsiniz. Bunun çıkması normal ama Y tuşuna basınca açılması gerekirdi. SSD sanmıyorum.söküp taktım yine aynı sorun, biraz videolara baktım ssd de sıkıntı olabilir mi
biosa giriş yapabiliyorum oradan mı bir ayar yapmam lazımSadece anakart değişmişsiniz. Bunun çıkması normal ama Y tuşuna basınca açılması gerekirdi. SSD sanmıyorum.
Sistemde Windows yuklumu ? Yüklüyse biosa girip boot seçeneklerinden yüklü olan diski seçip save yap başlatmayı denebiosa giriş yapabiliyorum oradan mı bir ayar yapmam lazım