Merhabalar, yeni bir sistem toplamaya başlıyorum yeni nesil bir sistem olmalı parçaları tek tek alacağım genel bütçe 100k, bir anakart ve işlemci önerebilir misiniz?
Aslında bilgili olan arkadaşlardan da bunun hakkında fikir alabilirim oyun için toplayacağım sistemi yani hangisi daha verimliyse onu alacağım işlemci olarakamd mi intel mi? ona göre yazarsan arkadaşalr fikir verebilirler
amd tercih etmen daha mantıklı daha performanslı olur işlemci anakart ve soğutucuya ayırabiliceğin miktar ne kadarAslında bilgili olan arkadaşlardan da bunun hakkında fikir alabilirim oyun için toplayacağım sistemi yani hangisi daha verimliyse onu alacağım işlemci olarak
45-50kamd tercih etmen daha mantıklı daha performanslı olur işlemci anakart ve soğutucuya ayırabiliceğin miktar ne kadar
benim de arkadaş gibi bir sistem toplama düşüncem var. amd 7800x 3d veya 7950x 3d işlemci düşünüyorum. buna uygun önerebileceğiniz bir anakart var mı? bir de anakart markaları arasında ucurum var mıdır hangi anakart markalarını seçmek gerekir...Aldığınız parça var mı yoksa hiç parça almadınız mi daha
Hayır parça almadım sıfırdan başlıyorum ve bu sistemi tek seferde dizmeyeceğim birkaç ay içerisinde alacağım sağlam ve kaliteli parçalar seçmeye çalışıyorum mesela anakart için 15-18k işlemci içinde 15k civarı ayırdımAldığınız parça var mı yoksa hiç parça almadınız mi daha
White bir sistem dizeceğimAldığınız parça var mı yoksa hiç parça almadınız mi daha
Bütçeniz nedirbenim de arkadaş gibi bir sistem toplama düşüncem var. amd 7800x 3d veya 7950x 3d işlemci düşünüyorum. buna uygun önerebileceğiniz bir anakart var mı? bir de anakart markaları arasında ucurum var mıdır hangi anakart markalarını seçmek gerekir...
Anakart için çok fazla gerek yok ben sistem topliyim size istersenizHayır parça almadım sıfırdan başlıyorum ve bu sistemi tek seferde dizmeyeceğim birkaç ay içerisinde alacağım sağlam ve kaliteli parçalar seçmeye çalışıyorum mesela anakart için 15-18k işlemci içinde 15k civarı ayırdım
White bir sistem dizeceğim
Olur tabi ki bütçem 100k diyebilirizBütçeniz nedir
Anakart için çok fazla gerek yok ben sistem topliyim size isterseniz
120-130 k arasında bir bütçeyi sadece kasa için ayırdımBütçeniz nedir
Anakart için çok fazla gerek yok ben sistem topliyim size isterseniz
Tm bugün bakıp atacağım120-130 k arasında bir bütçeyi sadece kasa için ayırdım
İlgileneceğim akşamOlur tabi ki bütçem 100k diyebiliriz
Burası 95 filan yapıyorOlur tabi ki bütçem 100k diyebiliriz
120-130 k arasında bir bütçeyi sadece kasa için ayırdım
Eline sağlık çok güzel bir sistem olmuş. ben beyaz bir sistem düşünüyorum. bu konuda da yardımcı olabilir misin? bir de kasa olarak nzxt h serisi beyaz veya asus gt502 plus beyaz düşünüyorum. fikrini merak ettim...Burası 95 filan yapıyor
MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 12.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.706,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MAG CORELIQUID E360 360MM SİYAH SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCU
MAG CORELIQUID E360 360MM SİYAH SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCU Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Burası 122k filan yapıyor
MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag X670E Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 12.389,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Gainward RTX 4090 Phantom NED4090019SB-1020P 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gainward RTX 4090 Phantom NED4090019SB-1020P 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı fiyatlarını Akakçe ile takip et! Gainward RTX 4090 Phantom NED4090019SB-1020P 384 Bit GDDR6X 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Uygun Fiyatları ile Tebilonda
LEXAR Marka Lexar ARES RGB (2x16) 32GB DDR5 6000MHz Siyah CL30 AMD EXPO/XMP PC Ram-LD5BU016G-R6000GDLA Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 3.706,56 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MAG CORELIQUID E360 360MM SİYAH SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCU
MAG CORELIQUID E360 360MM SİYAH SIVI İŞLEMCİ SOĞUTUCU Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com