Soru Anakart M2 Destek Li̇stesi̇

kaandenizbilkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhaba b550m ds3h model anakartım gigabyte a garantiye yolladım bir sorun olmadıgını ssd nin desteklendmedigini söyledi ve bana bir pdf yolladı kendi sitelerindede mevcut samsung 980 evo 1tb ve crucial p3 plus 2tb ssdlerimin ikisinide desteklemediğini gördüm. buna bir çözümünüz var mı ?

Agnostique

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
101
Slot uyuyorsa destek listesini dikkate almayın, destek listesinde sadece o anakarta takıp denediklerini ekliyorlar.

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Merhaba b550m ds3h model anakartım gigabyte a garantiye yolladım bir sorun olmadıgını ssd nin desteklendmedigini söyledi ve bana bir pdf yolladı kendi sitelerindede mevcut samsung 980 evo 1tb ve crucial p3 plus 2tb ssdlerimin ikisinide desteklemediğini gördüm. buna bir çözümünüz var mı ?
Bios boot sekmesinde asus anakartta diskleri görünür seçip, seçmemek için bir kısım var mesela bende. Ona benzer birşey olabilir. Daha önceden kullanıyordunuz heralde sonuçta. Samsung'u desteklemeyecek anakart mı olur. Csm'i de kapatmayı deneyebilirsin.

KS

kaandenizbilkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
ssd bios da görünüyor mu?
Yok hayır ssd yi hiçbir şekilde gormutor sadece sata lari görüyor

Bios boot sekmesinde asus anakartta diskleri görünür seçip, seçmemek için bir kısım var mesela bende. Ona benzer birşey olabilir. Daha önceden kullanıyordunuz heralde sonuçta. Samsung'u desteklemeyecek anakart mı olur. Csm'i de kapatmayı deneyebilirsin.
Hocam csm bootnsevurity denemediğim şey kalmadı dinime kuranima biktim

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
428
İlginç bir durum, anakartın revizyon durumuna göre doğru bios'u yüklediğnizden emin olun, eski bios versiyonunuda çalışıyorsa bios downgrade düşünebilirsiniz.

KS

kaandenizbilkin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
İlginç bir durum, anakartın revizyon durumuna göre doğru bios'u yüklediğnizden emin olun, eski bios versiyonunuda çalışıyorsa bios downgrade düşünebilirsiniz.
Hocam onu da denedim 50 sefer bios güncellemesi yaptım eski yeni ama olmuyor zaten yanlış bios yüklemene izin vermiyor

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri