Anakart önerisi

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Yurt dışından uyguna temin ettiğim parçaların geri kalanını toparlamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim güzel bir anakart önerisi yapabilirmisiniz
Godlike glacial vs değil de daha çok extreme formula carbon wifi vs tarzında 40.000TL bir anakarta vermek pek iç açıcı değil lakin Z690 Rog Maximus formula dikkatimi çekiyor

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Yani görselliği dikkatini çekiyorsa ROG zaten standartların üstünde gezinen bir seri. ROG kullandım çok pişmanım diyen görmedim :D Yani Asus TUF b-550 Wi-Fi bir anakart bile R9 işlemci ve 3090 Tİ ekran kartını rahatlıkla OC yapsan bile kaldırıyorsa ROG hayli hayli üstesinden gelecektir. Gerçekten 40K vermeye değeceğini sanmıyorum. Görselliğini de beğndiysen ROG her türlü fazla fazla yeter sana.

KS

Bahadır Çeneli

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
87
Hocam gönül ister maximus extreme ama fiyatı biraz yüksek :) back plate olsun vram 21 faz olsun soğutucu bloklar olsun bağlantılar olsun maximus formulada yine iyi gibi duruyor farklı öneri var mı diye yazmak istedim sadece carbon wifi de baya öneriliyor

KafadanKontak

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
252
Faz sayısı tabii ki her zaman ne kadar fazlaysa OC o kadar stabil oluyor, aşırtmada uç noktalara çıkabiliyorsun. Tabi ana kart üzerinden başlatma, ssd vs gizlemek için kapak, farklı yerlerde RGB efektleri falan derken gittikçe gidiyor seçenekler artıyor. Carbon da fena değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri