- Tepki
- 0
- İşlemci
- Belli değil
- Ekran Kartı
- 9060xt
Amd 5 7500x3d yada amd 5 9600x alacağım anakarttan anlamıyorum. Max 10 bin fiyat bandında mümkünse beyaz sistemsel sırıtmayacak bir anakart önerir misiniz?
Bu anakartı gördüm olumlu yorumlarda var fakat her kasaya olmaz gibi yorumlar da gördüm bir bilginiz var mıEpey donanımlı bir anakart.
![]()
MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B650M Project Zero Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 8.164,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu modele de bakabilirsiniz.Bu anakartı gördüm olumlu yorumlarda var fakat her kasaya olmaz gibi yorumlar da gördüm bir bilginiz var mı
Kasa modeliniz neydi?Bu anakartı gördüm olumlu yorumlarda var fakat her kasaya olmaz gibi yorumlar da gördüm bir bilginiz var mı
PZ anakart nasıl her kasaya uyuyoır bı anlatırmısınHer kasaya olur. mATX anakart o.
Kasa modeliniz neydi?
ATX kasanıza sığıyorsa bunu tavsiye ederim![]()
MSI Pro B850-P WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI Pro B850-P WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Beyaz şart ise:
![]()
Gigabyte B850 Eagle WiFi7 Ice AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gigabyte B850 Eagle WiFi7 Ice AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Asus TUF Gaming B850M-E WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Asus TUF Gaming B850M-E WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart 90MB1LS0-M0EAY0 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Kasanız ufaksa bu mATX anakart işinizi görür. PCI-e 5.0 anakarttır.
3 adet M2 SSD yuvası bulunuyor (1 tane Gen5, 2 tane Gen4 hızında M2 yuva)
Beyaz şart ise:
![]()
MSI B850M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
MSI B850M Gaming Plus WiFi AM5 (LGA 1718) Soket Anakart detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
PZ olduğunu görmemişim pardon. Düzenleyim mesajımı. Kısaltmalara alışınca açılımını fark etmemişim. Uyardığınız için teşekkür ederim.PZ anakart nasıl her kasaya uyuyoır bı anlatırmısın![]()