Soru Anakart Seçimi I Msi Mag Z790 Tomahawk - Vs - Msi Pro Z790-P

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Tomahawk Z790 giriş seviye ama Z790 chipsetli bir karttır. Onun yerine üst seviye bir Z690 alıp anakartı 13. Nesil uyumlu hâle getirirseniz daha iyi olur. Ben öyle yaptım içim daha rahat açıkçası.

Mesela Z690 Carbon.

Ancak bütçeyi biraz daha yükseltmek gerekebilir ve ya stok sorunu oluyor olabilir.

Bu arada yunus hocam Z690 anakartı 13. Nesile uyumlu hale getirmek için gereken isleme ne deniyordu ?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Tomahawk Z790 giriş seviye ama Z790 chipsetli bir karttır. Onun yerine üst seviye bir Z690 alıp anakartı 13. Nesil uyumlu hâle getirirseniz daha iyi olur. Ben öyle yaptım içim daha rahat açıkçası.

Mesela Z690 Carbon.

Ancak bütçeyi biraz daha yükseltmek gerekebilir ve ya stok sorunu oluyor olabilir.

Bu arada yunus hocam Z690 anakartı 13. Nesile uyumlu hale getirmek için gereken isleme ne deniyordu ?
Bios güncelleyerek 13. nesile uyumlu hale geliyor.

KS

mevlutsenel

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bios güncelleyerek 13. nesile uyumlu hale geliyor.

Mesela Z690 Carbon.

Performansı kaybı yaşamadınız o zaman anladığım kadarıyla

Eymen

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
141
Performansı kaybı yaşamadınız o zaman anladığım kadarıyla
Uyumluluk açısından soruyorsanız eğer. Kesinlikle yasamayacaginizi düşünüyorum, bios güncellemeyi biliyorsaniz zaten Z790 dan farkı kalmıyor. Bide anladığım kadarıyla z790 yeni çıktığı için şuanda biraz pahalı. Ancak kartımı daha kullanmadım bilginiz olsun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri