Anakart Usb Port

samolokkoo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce mouse için konu açmıştım birçok şey deneyip olmamıştı ama şuan harici mouse taktım ve portlarını değiştirdim şunu farkettim ekran kartının olduğu girişte mouse çalışıyor ama sadace renkleri var çalışmıyordu şuan normal çıkışa takıp sorun düzeldi sizce sorun anakartta mı yada bilmediğim başka birşey mi var ekran kartının olduğu 2 usb de kulaklık ve klavyeyi denedim sorun olmadı sadace mouse orda çalışmıyor bunun sorunu sizce ne olabilir ?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce mouse için konu açmıştım birçok şey deneyip olmamıştı ama şuan harici mouse taktım ve portlarını değiştirdim şunu farkettim ekran kartının olduğu girişte mouse çalışıyor ama sadace renkleri var çalışmıyordu şuan normal çıkışa takıp sorun düzeldi sizce sorun anakartta mı yada bilmediğim başka birşey mi var ekran kartının olduğu 2 usb de kulaklık ve klavyeyi denedim sorun olmadı sadace mouse orda çalışmıyor bunun sorunu sizce ne olabilir ?

"Ekran kartının olduğu giriş" derken, hangi portlardan bahsediyorsunuz?

Anakart modeliniz eski mi? Eski anakartlarda geçen zamandan dolayı port sorunları/aşınmaları olabiliyor.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Asus Maxımus VIII Ranger Valla hocam bende anlamadım
1666012640602.png

Cihazı kırmızı ile işaretli olan portlarda deneyin.
USB kabloyu bağladıktan sonra hemen çekmeyin, sistem aygıtı tanısın/yüklesin.
Eğer cihaz denediğiniz ilk portta çalışmazsa, aynı porta başka bir USB aygıt takın.
Denemek için taktığınız USB cihaz çalışıyor mu diye bakın. Yani port sağlam mı kontrol edin.
Bunu sonra diğer portlarda da deneyebilirsiniz.
Eğer portlar sağlamsa ve anakartta bir sorun yoksa, mouse ile ilgili bir sorun olabilir.
Garantisi veya iade/değişim süresi devam diyorsa satıcı ile iletişime geçip hakkınızı kullanırsınız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri