Anakartım Yandı Mı?

YILDIRAY _tc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Selamlar,

msı b450m pro vdh plus anakart sag tarafta masaüstü bilgisayar açınca 4 tane ışık üçüncü beyaz ışık yanıyor görüntü gelmiyor acaba anakart yandımı fanlar dönüyor

Moderatörün son düzenlenenleri:

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Selamlar,

msı b450m pro vdh plus anakart sag tarafta masaüstü bilgisayar açınca 4 tane ışık üçüncü beyaz ışık yanıyor görüntü gelmiyor acaba anakart yandımı fanlar dönüyor
Anakart işlemci yanma olayı eskide kaldı gücü kes bios pilini çıkar 10dk sonra tak sistemi temizle

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Selamlar,

Konuyla biraz alakasız olucak ama yandı derken bildiğimiz ekran kartı gibi duman çıkarması mı

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Selamlar,

3. ışık ekran kartı takılı olmadığı anlamına geliyor. Ekran kartınızı doğru şekilde takıp, görüntü kablosunu ekran kartına bağladınız mı?

KS

YILDIRAY _tc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
3. ışık ekran kartı takılı olmadığı anlamına geliyor. Ekran kartınızı doğru şekilde takıp, görüntü kablosunu ekran kartına bağladınız mı?
Olay şu şekilde gerçekleşti bilgisayar da google de geziniyordum bilgisayarı yeniden başlat diye bildiri geldi ilk bildiri erteledim ikinci bildiri de aynı şey yazdı bende başlatım birda görüntü gelmedi kasaya batım sag tarafta 4 tane beyaz ışık lambası var üçüncü ışık devamlı yanıyor fanlar dönüyor ama monitör görüntü yok

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Olay şu şekilde gerçekleşti bilgisayar da google de geziniyordum bilgisayarı yeniden başlat diye bildiri geldi ilk bildiri erteledim ikinci bildiri de aynı şey yazdı bende başlatım birda görüntü gelmedi kasaya batım sag tarafta 4 tane beyaz ışık lambası var üçüncü ışık devamlı yanıyor fanlar dönüyor ama monitör görüntü yok
Dediğimi yaptım mı?

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Olmadı bilgisayar kasadaki açama tuşuna basıyorum fanlar dönüyor monitör görüntü gelmiyor mause ve klavye ışıkları yanmıyor bios pilini çıkardım beledim gene olmadı
Eskiden aynı sorunu yaşamıştım benim sorunumda RAM'den kaynaklıydı ram kaynaklı olabilir mi denediniz mi?

xScreame

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
26
Diyelim ki RAM'den kaynaklı neden başka pc de çalışan klavye mouse niye ışıkları yanmıyor
Bahsetmemişsiniz üstte. Eğer öyleyse Anakarttandır büyük ihtimalle zaten, başka bi Anakart bulabilirsen değiştirmeyi dene açılacak mı.

Edit: bahsetmişsiniz fakat ben mesajı yazarken göndermişsiniz sayfayı yenilememiştim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri