Çok anlamıyorsanız servise gösterin yanlış bir hata parçaları yakmaya sebep olabilir.malesef olmadı bilgesayarcoyamı götürmeliyim
tamamdır yapabilecegim baska kolay birşey varsa yazarsanız sevinirimÇok anlamıyorsanız servise gösterin yanlış bir hata parçaları yakmaya sebep olabilir.
Eğer yapabilirseniz BIOS pilini ve ramleri çıkartın. Ramlerin girişini silgi ile silip 5-10 dakika bekleyip tekrar takın. Aynı sorunla çok defa karşılaştım. Bu şekilde çözebilmiştim.tamamdır yapabilecegim baska kolay birşey varsa yazarsanız sevinirim
bios pilini çıkarttım ramleri tak çıkart eski işlemci ile denedim belki biosluk bişedir diye yine görüntü gelmedi vga boot dram ışıgı 0.5 saniye yanıyor sonra cpuya dönüyor işlemci r7 5800x3d anakart b450 gamingplusEğer yapabilirseniz BIOS pilini ve ramleri çıkartın. Ramlerin girişini silgi ile silip 5-10 dakika bekleyip tekrar takın. Aynı sorunla çok defa karşılaştım. Bu şekilde çözebilmiştim.
yaptım direkt çalıştı ama yinede görğntü ve klavye ışığı gelmedi macundan olabilirmi (işlemci power kablosuna kadar sök tak yaptım belki bi gevşeme olabilir diye)Power düğmesinden gücü kapatıp Ramin bitanesini 2. Slota takıp deneyiniz,açılmaz ise Rami söküp diğer Rami tekrar 2.Slota takıp deneyin. Komple bütün parçaları sök tak yaptıysanız işlemci fan soketinin yerinin doğru olduğundan emin olun.
Cpu ve Dram hatası Led ışığı düzeldimi ?yaptım direkt çalıştı ama yinede görğntü ve klavye ışığı gelmedi macundan olabilirmi (işlemci power kablosuna kadar sök tak yaptım belki bi gevşeme olabilir diye)
hayır sadede cpu ışığı yanıyor power tuşuna bastıgımda cpu haric hepsi yanıyor hemen sönüp cpu ışığınına dönüyor hiç bi değişiklik yokCpu ve Dram hatası Led ışığı düzeldimi ?
Bios ekranı gelmiyor mu ? F2 Ya da F8 tuşlarına basın gibi.hayır sadede cpu ışığı yanıyor power tuşuna bastıgımda cpu haric hepsi yanıyor hemen sönüp cpu ışığınına dönüyor hiç bi değişiklik yok
sorun anakartta olabilirmi
tamamdır reis yaptım çok teşlekkür ederimKasanın arkasından Mönitör bağlantısı ve kasanın içinden Ekran kartının bağlantısını ve işlemci fanının bağlı olduğu soketlerin fotoğrafını yükleyebilirmisiniz ?
Sorun neredeymiş ?tamamdır reis yaptım çok teşlekkür ederim
sorun ramlerde bence tek ramla açılıyor ikinci rami takınca aynı hata oluyor toplam 4 ram var sence napmalıyım sokette bence sorun yada baska biseyde olabilirmiSorun neredeymiş ?
tek ram çalışıyoe diğerlerini takınca aynı hata yinede çözülmedi anakarttaöı acaba hataRamlerin hepsi aynı modelse sorun olmaz. Mesala bende 2 tane kingston var 1. ve 3. Slota bağladım,2 tane de lexar marka var 2. ve 4. slota bağladım o şekilde çalışıyor.Geçmiş olsun günlük Bilgisayar heycanı yaşandı.