Anakartta CPU Ledi Kırmızı Yanıyor

zyrobod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Selam

Anakartım pro b660m-b
İşlemcim i5 12400f

Sistemi 2 gün önce aldım, yollarken montajlamışlar, ben henüz çalıştırmadan işlemcinin stok fanını söküp hyper 212 black edition kule tipi fanla yer değiştirdim.

Bilgisayar işlemciyi görüyor, soğutucunun fanı çalışıyor, fakat anakartta işlemci arıza led'i sürekli yanmakta, kasamın üstündeki ledlerden de bir tanesi kırmızı olarak yanıp sönüyor sürekli. Problemin yaptığım fan değişikliğinden kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum bununla ilgili olabilir mi bunu da yazmak istedim.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Selam

Anakartım pro b660m-b
İşlemcim i5 12400f

Sistemi 2 gün önce aldım, yollarken montajlamışlar, ben henüz çalıştırmadan işlemcinin stok fanını söküp hyper 212 black edition kule tipi fanla yer değiştirdim.

Bilgisayar işlemciyi görüyor, soğutucunun fanı çalışıyor, fakat anakartta işlemci arıza led'i sürekli yanmakta, kasamın üstündeki ledlerden de bir tanesi kırmızı olarak yanıp sönüyor sürekli. Problemin yaptığım fan değişikliğinden kaynaklı olup olmadığını bilmiyorum bununla ilgili olabilir mi bunu da yazmak istedim.
soğutucuyu düzgün taktıgınızda emin misiniz

KS

zyrobod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Şu an kasayı açtım kontrol ediyorum soğutucuyu düzgün takmışım fakat termal macun biraz işlemcinin yüzeyinden hafif yanına bulaşmış gibi bununla alakalı olabilir mi

KS

zyrobod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Yeni soğutucuyu takarken ıntel'in işlemciyi tutan o işlemci çentiğini çıkarmıyorum değil mi

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Selam

Anakartım pro b660m-b
İşlemcim i5 12400f

Böyle tak

KS

zyrobod

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Ben de gösterdiği gibi takmışım ama :(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri