W wuhur Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 28 Ağu 2023 Mesajlar 11 Tepki 0 17 Ocak 2024 #1 Xiaomi Redmi 9C telefonunu kullanıyorum. TR ROM'u Android 10 destekliyor ancak ROM'u global yaparsam Android 11'e geçebilirim. Sizce geçmeli miyim? Garantisinin gitmesine değer mi?
Xiaomi Redmi 9C telefonunu kullanıyorum. TR ROM'u Android 10 destekliyor ancak ROM'u global yaparsam Android 11'e geçebilirim. Sizce geçmeli miyim? Garantisinin gitmesine değer mi?
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,404 Tepki 5,057 17 Ocak 2024 #2 wuhur' Alıntı: Xiaomi Redmi 9C telefonunu kullanıyorum. TR ROM'u Android 10 destekliyor ancak ROM'u global yaparsam Android 11'e geçebilirim. Sizce geçmeli miyim? Garantisinin gitmesine değer mi? Genişletmek için tıkla ... Değmez
wuhur' Alıntı: Xiaomi Redmi 9C telefonunu kullanıyorum. TR ROM'u Android 10 destekliyor ancak ROM'u global yaparsam Android 11'e geçebilirim. Sizce geçmeli miyim? Garantisinin gitmesine değer mi? Genişletmek için tıkla ... Değmez