Android Emülatör VT ve Hyper V sorunu

sniperwars

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lenovo ideapad l3 laptop da android emülatörleri çalıştıramıyorum. Bios ayarlarında VT ve Hyper V etkin. Ancak emülatörler açılışta hata veriyor. Görev yöneticisinden baktığımdada sanallaştırma etkin durumda.
resim_2022-10-13_202826524.png

Bazı emülatörlerde VT kapalı hatası veriyor. Nox player ve Bluestacks da ise Hyper V ile ilgili hata veriyor

resim_2022-10-13_203036841.png

Nox ta ve Bluestacks da Ver ve yeniden başlat dediğimde yine aynı pencere kalıyor bir faydası olmuyor.
Biostan Vt ve hyper V kapatırsamda bu sefer emülatörler VT hatasında kalıyor. Bir türlü çözemedim.
resim_2022-10-13_203552538.png

Windows özellik kapatıp açma bölümünden Hyper V yi işaretleyip güncelleyip reset attım ama çözüm olmadı. Bunu Nasıl çözebilirim acaba ?

KS

sniperwars

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Alttaki bağlantıda LD Player ekibi anlatım sunmuş. Oraya bi göz atın

Hocam verdiğiniz linkteki yönergeleri translate vasıtası ile denedim. Ancak sonuç değişmedi. Sadece VT kapalı bir şekilde nox çalıştırdım . doğal olarak emülatör performans vermedi hiç. Eski bilgisayarımda çok daha akıcı çalışıyor.

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
835
Hocam verdiğiniz linkteki yönergeleri translate vasıtası ile denedim. Ancak sonuç değişmedi. Sadece VT kapalı bir şekilde nox çalıştırdım . doğal olarak emülatör performans vermedi hiç. Eski bilgisayarımda çok daha akıcı çalışıyor.
Başka bir önerim yok maalesef. Son olarak bu emulatör uygulamalarının destek kanallarına başvurun ingilizce şekilde. Belki bazılarının Discord adresleride vardır ordanda hızlı destek alabilirsiniz. varsa eğer

hafizazizov

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lenovo ideapad l3 laptop da android emülatörleri çalıştıramıyorum. Bios ayarlarında VT ve Hyper V etkin. Ancak emülatörler açılışta hata veriyor. Görev yöneticisinden baktığımdada sanallaştırma etkin durumda.Ekli dosyayı görüntüle 9259
Bazı emülatörlerde VT kapalı hatası veriyor. Nox player ve Bluestacks da ise Hyper V ile ilgili hata veriyor

Ekli dosyayı görüntüle 9260

Nox ta ve Bluestacks da Ver ve yeniden başlat dediğimde yine aynı pencere kalıyor bir faydası olmuyor.
Biostan Vt ve hyper V kapatırsamda bu sefer emülatörler VT hatasında kalıyor. Bir türlü çözemedim.
Ekli dosyayı görüntüle 9261
Windows özellik kapatıp açma bölümünden Hyper V yi işaretleyip güncelleyip reset attım ama çözüm olmadı. Bunu Nasıl çözebilirim acaba ?
Merhaba. Aynı sorunu yaşıyorum. Çöze bildinizmi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri