- Tepki
- 1,330
Merhaba arkadaşlar,
Aslında size bir sorum yok, sadece fikirlerinizi almak istiyorum.
Şöyle ki, hemen anlatayım:
Ben 28 yaşındayım. Yurtiçi Kargo'da çalışıyorum ve gece personeliyim. Hatta orada müdürüm. Altımda çalışan kişi sayısı 23–25 civarında. Hem çalışanlarla ilgileniyorum hem de mail yoluyla gelen müşteri taleplerine cevap veriyorum. Ama son zamanlarda oldukça gerginim. Her şeye çok çabuk sinirleniyorum.
Geçen gece kargo yere düştü diye sinirlendim ve “niye düşüyorsun lan?” diyerek kargoya bağırdım. Komik gelebilir size ama… normal bir insan kargo yere düşse alır, yerine koyar. Ben ise tam tersini yapıp daha da öfkeleniyorum.
Geçmişimde bazı şeyler yaşadım:
•En yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.
•Askerde başıma bazı olaylar geldi.
•Bazı arkadaşlarım tarafından istenmeyen biri oldum.
•5–6 yaşlarındayken dedemden şiddet gördüm.
•Nişanlımdan ayrıldım, bazı ailesel sebeplerden dolayı.
Ve bunun gibi daha birçok şey…
Anlatması uzun ama şunu sormak istiyorum:
Acaba bu ani sinirlenmelerim geçmişte yaşadığım olaylardan mı kaynaklı olabilir? Bir tek kötü alışkanlığım sigaram var, başka bir şeyim yok.
Aslında size bir sorum yok, sadece fikirlerinizi almak istiyorum.
Şöyle ki, hemen anlatayım:
Ben 28 yaşındayım. Yurtiçi Kargo'da çalışıyorum ve gece personeliyim. Hatta orada müdürüm. Altımda çalışan kişi sayısı 23–25 civarında. Hem çalışanlarla ilgileniyorum hem de mail yoluyla gelen müşteri taleplerine cevap veriyorum. Ama son zamanlarda oldukça gerginim. Her şeye çok çabuk sinirleniyorum.
Geçen gece kargo yere düştü diye sinirlendim ve “niye düşüyorsun lan?” diyerek kargoya bağırdım. Komik gelebilir size ama… normal bir insan kargo yere düşse alır, yerine koyar. Ben ise tam tersini yapıp daha da öfkeleniyorum.
Geçmişimde bazı şeyler yaşadım:
•En yakın arkadaşımı trafik kazasında kaybettim.
•Askerde başıma bazı olaylar geldi.
•Bazı arkadaşlarım tarafından istenmeyen biri oldum.
•5–6 yaşlarındayken dedemden şiddet gördüm.
•Nişanlımdan ayrıldım, bazı ailesel sebeplerden dolayı.
Ve bunun gibi daha birçok şey…
Anlatması uzun ama şunu sormak istiyorum:
Acaba bu ani sinirlenmelerim geçmişte yaşadığım olaylardan mı kaynaklı olabilir? Bir tek kötü alışkanlığım sigaram var, başka bir şeyim yok.