Ankara içi Ryzen 1-2-3 nesil boşta işlemcisi olan var mı ?

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
B450 m2 pro max ve 5600 ile görüntü alamıyorum , anakarta bios güncellemesi yapmam gerekiyor . Elinde boşta işlemci olan var mı ? Hem tanışmış muhabbet etmiş oluruz , bi yemek ısmarlarım .Hem de 10 dk biosu güncellerim .
Anakartta bios flash özelliği yok biliyorsunuz. Onun için eski nesil Ryzene ihtiyacım var , Ankara- Etimesgut - Sincan civarlarında eli yüzü düzgün sağlam bilgisayarcı da işimi görebilir.
Eğer tüm cevaplar yok ise çözüm yolu bekliyorum .
@ugur.gozaydin @OceanLaB

xlinus

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
60
Hocam bir bilgisayarcıya anakartiniz ile gidip güncellemeyi deneyebilirsiniz . Veya sinerji, itopya gibi bilinen markaların mağazalarına da gidip orada güncellemeyi yaptirabilirsiniz. Açıkta işlemcileri vardır illa ki.

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
İstanbul'da olsaydı hallederdik. Ankara için çok bir şey yapamıyorum. B450 Pro Max'ın BIOS sürümü nedir? Ben B450 Prime MK ile tüm 4100, 4500, 5500 ve 5600 işlemcilerini çalıştırdım BIOS gerektirmeden.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Anakartınızın servisi veya aldığınız yer Bios güncelleme yapmıyorsa AMD ödünç işlemci gönderiyordu eskiden. Halen devam ediyor mu bilmiyorum. Bir şansınızı deneyin.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
İstanbul'da olsaydı hallederdik. Ankara için çok bir şey yapamıyorum. B450 Pro Max'ın BIOS sürümü nedir? Ben B450 Prime MK ile tüm 4100, 4500, 5500 ve 5600 işlemcilerini çalıştırdım BIOS gerektirmeden.
Hocam hiç ekran alamadığım için Bıos sürümünü bilmiyorum . Az biraz ekran alabilsem güncelleyeceğim de işte. Eski işlemci lazım. Yine de teşekkür ederim . Eksik olmayın.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Anakartınızın servisi veya aldığınız yer Bios güncelleme yapmıyorsa AMD ödünç işlemci gönderiyordu eskiden. Halen devam ediyor mu bilmiyorum. Bir şansınızı deneyin.
Bunu bilmiyordum , bir şansımı deneyeyim. Teşekkür ederim.

KS

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Hocam bir bilgisayarcıya anakartiniz ile gidip güncellemeyi deneyebilirsiniz . Veya sinerji, itopya gibi bilinen markaların mağazalarına da gidip orada güncellemeyi yaptirabilirsiniz. Açıkta işlemcileri vardır illa ki.
Benim çevremdeki bilgisayarcıların (geneli) yapacağı iş değil , korkarlar ya da anlamazlar . En kötü ihtimal İtopya ile bi deneyeyim şansımı .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri