Anti̇virüs Programı Önerisi

Hak yolcusu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hangi antivirüs programını tercih etmeliyim neden ve hangi paketini tercih etmeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Mutlaka ve mutlaka antivirüs kullanayım şartı yok.
Ne kadar tecrübeli olup olmadığınıza bağlı biraz. Zamanla tecrübe kazanılabilecek bir durum...

Şu aşamada Windows la gelen defender mi var PC de???
Bu varsa bununla devam edin. Yok defender var ve her şeye düdük çalıyor, engelliyor derseniz, kaldırma imkanı yok ancak disable edilebiliyor.

Defender den memnun değilim dekarte edyim. Yine antiviris kurayım derseniz Kaspesky FREE olabilir. Yeterli olacaktır....
Kaspersky resmi sitesinde bulamadım kaldırmış olabilir. Farklı yerlerden indirilebilir. Bir süre önce kurmuştum, halen fonksiyonel ve güncelleme alıyor.

Kaspersy ücretli olanla elbette farkı vardır. Yalnız endişe edilecek düzeyde sorun oluşturmaz.
önemli olan gerçek zamanlı koruma özelliği ki free olan sürümde belirtilmiş.

Kaspersky Free, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve kimlik avı saldırılarına karşı temel koruma sağlayan antivirüs yazılımının temel bir sürümüdür. Gerçek zamanlı koruma, isteğe bağlı tarama ve otomatik güncellemeler içerir. Ek özelliklere ihtiyaç duymayan ve kişisel bilgisayarları için temel koruma isteyen kullanıcılar için iyi bir seçenektir.

Son düzenleme:
KS

Hak yolcusu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Mutlaka ve mutlaka antivirüs kullanayım şartı yok.
Ne kadar tecrübeli olup olmadığınıza bağlı biraz. Zamanla tecrübe kazanılabilecek bir durum...

Şu aşamada Windows la gelen defender mi var PC de???
Bu varsa bununla devam edin. Yok defender var ve her şeye düdük çalıyor, engelliyor derseniz, kaldırma imkanı yok ancak disable edilebiliyor.

Defender den memnun değilim dekarte edyim. Yine antiviris kurayım derseniz Kaspesky FREE olabilir. Yeterli olacaktır....
Kaspersky resmi sitesinde bulamadım kaldırmış olabilir. Farklı yerlerden indirilebilir. Bir süre önce kurmuştum, halen fonksiyonel ve güncelleme alıyor.

Kaspersy ücretli olanla elbette farkı vardır. Yalnız endişe edilecek düzeyde sorun oluşturmaz.
önemli olan gerçek zamanlı koruma özelliği ki free olan sürümde belirtilmiş.

Kaspersky Free, virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve kimlik avı saldırılarına karşı temel koruma sağlayan antivirüs yazılımının temel bir sürümüdür. Gerçek zamanlı koruma, isteğe bağlı tarama ve otomatik güncellemeler içerir. Ek özelliklere ihtiyaç duymayan ve kişisel bilgisayarları için temel koruma isteyen kullanıcılar için iyi bir seçenektir.

ücretli olup olmaması benim için önemli değil cihazı sağlam korusun benim için yeterli windows defender kaspersky den daha mı iyi oluyor . siz ne kullanıyorsunuz

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
734
Defender yeterli olur. Ekstra ücret ödemeye gerek yok. Derseniz ki farklı bir antivirüs motoru istiyorum Kaspesky free bu da hayli hayli yeterli olur.

Antivirüs işi biraz da deneyip kullanarak olur. Bu şekilde bir süre kullanıp ölçüp biçer karar verirsiniz...

Yok ben ücretli isteğindeyim, bu durumda fiyatlandırmalara da bakın.
Kaspersky Standart 250 TL civarı yıllık

Karşılaştırırsınız:
Performans optimizasyonu özellikleri neredeyse hiçbir işe yaramaz...

Başka öneriler gelirse onları da bekleyip değerlendirirsiniz.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri