Soru Aoc Monitör Alınır Mi?

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,636

NotHappy

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
259
AOC marka olarak alınır tabikide IPS panel niye tercih etmiyorsun?

KS

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,234
AOC marka olarak alınır tabikide IPS panel niye tercih etmiyorsun?
İPS paneller iyi ama en iyisi değil bu paneller diğer panellere göre mükemmel renk kalitesi sunması. Ayrıcalık da lakin ben gündelik hayata kullanacağım.

Bana göre VA Panel de işimi görür benim için renk üretimi parlaklık olsun yeter ve artar bana göre bu panel. Birde yanlış bilmiyorsam ne kadar doğru ne kadar yalan web de söylenene göre '' İPS Panel Çok Fazla Güç Tüketiyor ''

@Sahuraka Sen bu konulardan anlıyorsun, Kardeşim yazdıklarım da eksik veya yanlışlık varsa düzelt lütfen.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,553
İPS paneller iyi ama en iyisi değil bu paneller diğer panellere göre mükemmel renk kalitesi sunması. Ayrıcalık da lakin ben gündelik hayata kullanacağım.

Bana göre VA Panel de işimi görür benim için renk üretimi parlaklık olsun yeter ve artar bana göre bu panel. Birde yanlış bilmiyorsam ne kadar doğru ne kadar yalan web de söylenene göre '' İPS Panel Çok Fazla Güç Tüketiyor ''

@Sahuraka Sen bu konulardan anlıyorsun, Kardeşim yazdıklarım da eksik veya yanlışlık varsa düzelt lütfen.
gündelik kulanım için va panel çok sorun olmaz dediğiniz gibi lakin renk kaliteside ips kadar iyi olmaz. İps daha fazla güç tüketiyormu dersen yani modele göre değişiyor bazı monitörler va dan daha az tüketiyor. Gündelik kulanıcam derseniz tavsiye anlamında va almanız olur pivot özellikli alırsanız tadından yenmez gibi duruyor

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,553
Ama gündelik kullanım içinde 240hz 0.5ms almak mantıksız gibi özellikle va panel eğer böyle yüksek hertz li birşey almayı düşünüyorsanız ips almanız daha anlamlı olur

Mamacita

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
24
AOC monitör alınır evet ama sizin bu attığınız alınır mı onu bilemem iyice bir araştırmak gerek.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
259

Valla ben bütün panelleri kullandım TN zaten en berbati kalite anlamında hız konusunda lafım yok VA panelde cansız ve arada kalmış panel bana göre en iyisi IPS geldi enerji tüketimi içinde yanlış bilgi o modele göre degisir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri