Apex 9 Tkl & Aerox 3 Wireless

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Birkaç saat önce Teknosa'dan bu ürünleri aldım ve üzerine sohbet etmek istedim. 6 bin lira civarında ekipman almayı düşünen varsa kesinlikle önereceğim bir ikilidir fakat bunun yanına 3k civarında nasıl bir kulaklığın gidebileceğini de sormak istedim bir yandan. Fikirlerinizi merak ediyorum kazıklandık mı yoksa karda mıyız?

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Sırf SS olsun diye bu kadar para vermişken kulaklığa hatta mousepad e vermezsen ayıp olur.

KS

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Blackwidow v4 'ü de inceledim Vatan'da ama bu apex 9'un basımı onun gibi değil blackwidowda bastıkça saçma bir şekilde yumuşuyor. Bu klavyede ise başta yumuşak bir basım var fakat inanılmaz güzel hissettiren bir tuş takımı var. İki katlı pbt çok güzel bir ikili olmuş.

Sırf SS olsun diye bu kadar para vermişken kulaklığa hatta mousepad e vermezsen ayıp olur.
Mouse pad qck düşünüyorum

Valla mouse için inanılmaz f/p diyebilirim. 1700 küsür liraya aldım ne kadar kazıklandığımı bilerek akakçeden de alabilirdim fakat kargo beklemeye üşendim açıkçası. Kesinlikle önereceğim bir mousedur.

Corsair hs80 düşünüyorum yanına çok iyi bir mikrofonu ve dolby atmos desteği var.

KS

Hephaistos

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
İyi bir seçim olur. Qck+ kullanıyorum harika.
rgbli mouse pad çok tatlı duruyor bakalım monitörden artan parayı oraya yatıracağım montirö olarak da g24f-2 düşünüyorum gamut ve gtg olarak çok güzel değerler sağlıyor. Açıkçası tab tuşu dışında klavyeye bayılıyorujm şu anlık.

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
80
rgbli mouse pad çok tatlı duruyor bakalım monitörden artan parayı oraya yatıracağım montirö olarak da g24f-2 düşünüyorum gamut ve gtg olarak çok güzel değerler sağlıyor. Açıkçası tab tuşu dışında klavyeye bayılıyorujm şu anlık.
Işıklı istiyorsan qck prism alacaksın o zaman. qck+ ışıksız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri