takılma vs hiç bişey olmuyor ama bana kasıyor gibi geliyor grafiktenmidir neden bilmiyorum ama bi değişik geliyor gözümeOynarken takılma vs yoksa kasmıyordur? Başka bir şeydenmi bahsrttiniz? Sisteminiz ne?
Sistemin yeterli kasma olmaz. Grafik ayarını yükselt belki daha iyi gelir.takılma vs hiç bişey olmuyor ama bana kasıyor gibi geliyor grafiktenmidir neden bilmiyorum ama bi değişik geliyor gözüme
sistemim:
3060 12 gb ekran kartı
i5 11400F işlemci
2x8 3200 mhz ram
480 gb ssd
1 tb hdd
Firing rande başta fps düşmesi oluyor sola sağa mouse zor dönüyor o oyunda olan bir bug oyun temel olarak akici hissettirmiyor üstelik bazen oyun içinde bazen hafif donma oluyor onun mouse sensörü ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Şu videoyu izleyebilirsiniz. Hangi ayarlarin ne kadar etkisini açikliyortakılma vs hiç bişey olmuyor ama bana kasıyor gibi geliyor grafiktenmidir neden bilmiyorum ama bi değişik geliyor gözüme
sistemim:
3060 12 gb ekran kartı
i5 11400F işlemci
2x8 3200 mhz ram
480 gb ssd
1 tb hdd
keşke türkçesi olsa çok iyi olurduFiring rande başta fps düşmesi oluyor sola sağa mouse zor dönüyor o oyunda olan bir bug oyun temel olarak akici hissettirmiyor üstelik bazen oyun içinde bazen hafif donma oluyor onun mouse sensörü ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Şu videoyu izleyebilirsiniz. Hangi ayarlarin ne kadar etkisini açikliyor