Soru Apex Pro Tkl Serbest Bırakma Hassasiyeti Ayarlanabilir Mi?

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
İyi akşamlar.Apex pro tkl klavye almayı düşünüyorum fakat videoları izlerken farkettiğim bi şey var.Herkes de basım hassasiyeti ayarlanabiliyor fakat serbest bırakma ayarını kimsede göremedim.Bu ayar apex pro tkllerde yok mu?Fps oyunlarında bu özellik gerçekten önemli karakterin erkenden durmasına yarayabiliyor.Press basım hassasiyet ayarı var ama serbest bırakma release ayarı yok kullanan bilen varsa yardım eder mi?
Önceki klavyemde bu ayar vardı fotoğrafını bırakıyorum.
1744572309298.png

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
İyi akşamlar.Apex pro tkl klavye almayı düşünüyorum fakat videoları izlerken farkettiğim bi şey var.Herkes de basım hassasiyeti ayarlanabiliyor fakat serbest bırakma ayarını kimsede göremedim.Bu ayar apex pro tkllerde yok mu?Fps oyunlarında bu özellik gerçekten önemli karakterin erkenden durmasına yarayabiliyor.Press basım hassasiyet ayarı var ama serbest bırakma release ayarı yok kullanan bilen varsa yardım eder mi?
Önceki klavyemde bu ayar vardı fotoğrafını bırakıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 42084
yok galiba apex pro tkl de şuan bende apex pro mini kullanıyorum bendede yok.
1744573391851.png

KS

jote

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
16
yok galiba apex pro tkl de şuan bende apex pro mini kullanıyorum bendede yok.
Ekli dosyayı görüntüle 42085
evet bana d oyle geldi fakat şu sağda low high yazan kısıma bi bakar mısınız acaba o mu diye deaktive falan diyor onu lowa cekip cs tarzı oyunlarda hafif salınca karakter duruyor mu belki low değildir de sizin yaptıgınız high olandır dediğim.Lowa alınca karakter ileri giderken yavaşca tuşu bırakınca hemen deaktive oluyo mu yoksa highda mı oluyor bu dediğim
@Sahuraka

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri