Apple Misli Ile Değişim Kararımda, Değişim Cihazı Yolluyor

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Merhaba.
Apple’ye 20 günlük iphone 14 plus telefonumdaki arıza için tüketici hakem heyetine başvurdum ve misli ile değişim talebim onaylandı.
Apple şimdi arıyor, değişim cihazı yollayacağını söylüyor. Ben kapalı kutu, bu telefonu nasıl aldıysam aynı şekilde bir cihaz istiyorum ancak vermiyorlar. Benzer durumu yaşayan var mı ? Ne yapmam gerekir ?

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Merhaba.
Apple’ye 20 günlük iphone 14 plus telefonumdaki arıza için tüketici hakem heyetine başvurdum ve misli ile değişim talebim onaylandı.
Apple şimdi arıyor, değişim cihazı yollayacağını söylüyor. Ben kapalı kutu, bu telefonu nasıl aldıysam aynı şekilde bir cihaz istiyorum ancak vermiyorlar. Benzer durumu yaşayan var mı ? Ne yapmam gerekir ?
Tamam yine sıfır cihaz göndericekler sana sorun ne ki ?

KS

bys

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Tamam yine sıfır cihaz göndericekler sana sorun ne ki ?
Değişim cihazı yollanacağı belirtildi.
20 günlük cihazımı değiştirirken neden böyle birşey kabul edeyim. Bu değişim cihazlarında bir sürü sorun yaşayan insan var. Mağazadan ilk aldığımda cihaz nasıl kapalı kutulu ilk benim açacağım cihaz ise şuan aynısını istemek en doğal hakkım.

MuRO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Değişim cihazı dedilerse refurbished denen Apple tarafımdan yenilenen cihaz geliyor ben iade edip tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum tavsiyem sizinle ilgilenen thh yetkilisiyle bir daha görüşmeniz

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Değişim cihazı yollanacağı belirtildi.
20 günlük cihazımı değiştirirken neden böyle birşey kabul edeyim. Bu değişim cihazlarında bir sürü sorun yaşayan insan var. Mağazadan ilk aldığımda cihaz nasıl kapalı kutulu ilk benim açacağım cihaz ise şuan aynısını istemek en doğal hakkım.
Evet bu konuda haklısın değişim cihazının ne olduğuna baktım da arızası yapılmış ekranı bataryası yenilenmiş cihaz olarak geçiyor mantıklı değil. THH ile yeniden görüşmelisin ya da ürünü iade edebiliyorsan durumu oraya çevirtmelisin başka yolu yok gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri