Ben FrekansTv apu aldım 4650g olanı şimdide herhalde bi abiden 1080 alıcam sonrasında da anakart ve işlemci upg yapıcam.Selamın aleyküm şöyle max 8-8.5 zorlasam 9k bütçe ile sizce şuan frekans tv apuyu alıp yavaş yavaş güncellemek mi yoksa bu bütçelere ekran kartlı kampanyalı mı beklemeliyim?
Eğer lol, valorant gibi oyunlarda takılıyorsanız apu iş görür. Hikayeli yeni oyunlar için bütçe toplayana kadar size yeter.Selamın aleyküm şöyle max 8-8.5 zorlasam 9k bütçe ile sizce şuan frekans tv apuyu alıp yavaş yavaş güncellemek mi yoksa bu bütçelere ekran kartlı kampanyalı mı beklemeliyim?
Yok oyun takıntım yok tek oynayacağım oyun var oda 2d bir oyun acayip bir sistem istemiyor, ara sıra valo takılırım belki ama öyle bir hikayeli oyun merağım yok.Eğer lol, valorant gibi oyunlarda takılıyorsanız apu iş görür. Hikayeli yeni oyunlar için bütçe toplayana kadar size yeter.
İlerde para toplayıp yükseltmek zor olacak ve yeni hikayeli oyunla pek ilgilenmiyorsanız kampanyalı toplamal sizin için yeterli olur.
Bende alıp biraz zaman sonra 2060+5600 falan takmayı düşünüyorum veya 6600 falan muhtemelen apu alacam en iyi tercih o gibi beklersem daha da kötü olacak çünkü.Ben FrekansTv apu aldım 4650g olanı şimdide herhalde bi abiden 1080 alıcam sonrasında da anakart ve işlemci upg yapıcam.
Aciliyeti yoksa bütçe yükseltip ekran kartlı alırdım.Selamın aleyküm şöyle max 8-8.5 zorlasam 9k bütçe ile sizce şuan frekans tv apuyu alıp yavaş yavaş güncellemek mi yoksa bu bütçelere ekran kartlı kampanyalı mı beklemeliyim?
2d oyun ve arada valorant için kampanyalı pc alırdım. Sonrasında masrafa edip rtx 3060 bile alsam aynı şeylere için çok fazla olur ve size maddi yük. Gtx serisi hatta denk gelirse rtx 2060 gibi güzel sistem bulursanız size fazlasıyla yeter.Yok oyun takıntım yok tek oynayacağım oyun var oda 2d bir oyun acayip bir sistem istemiyor, ara sıra valo takılırım belki ama öyle bir hikayeli oyun merağım yok.
Aşırı bir masrafım olmaz zaten 2.elden devam edecem fakat kampanyalı sistemin gelme şansı düşük biraz o yüzden apuyu düşünüyordum2d oyun ve arada valorant için kampanyalı pc alırdım. Sonrasında masrafa edip rtx 3060 bile alsam aynı şeylere için çok fazla olur ve size maddi yük. Gtx serisi hatta denk gelirse rtx 2060 gibi güzel sistem bulursanız size fazlasıyla yeter.
Kampanyalı gelse sizin bütçeye göre en fazla rtx 2060 çıkar. Apu alsanız da ileride en fazla rtx 2060 alırsınız. Son karat sizin, ben olsam misal ay sonu ya da aralık ortasına kadar süre belirlerdim. Çıkan sistem içime sinmezse apu alırdım. Vereceğiniz paraya göre içinize sinen işlemi seçersiniz. Diğer arkadaşlarda fikir beyan ederse, aklınızdaki daha netleşir.Aşırı bir masrafım olmaz zaten 2.elden devam edecem fakat kampanyalı sistemin gelme şansı düşük biraz o yüzden apuyu düşünüyordum
Aynen bende öyle yapmayı düşünüyor şu 5-6 aralığa kadar güzel sistem gelmezse apuyu alırım sonra güncellerim.Kampanyalı gelse sizin bütçeye göre en fazla rtx 2060 çıkar. Apu alsanız da ileride en fazla rtx 2060 alırsınız. Son karat sizin, ben olsam misal ay sonu ya da aralık ortasına kadar süre belirlerdim. Çıkan sistem içime sinmezse apu alırdım. Vereceğiniz paraya göre içinize sinen işlemi seçersiniz. Diğer arkadaşlarda fikir beyan ederse, aklınızdaki daha netleşir.
Apu al bu ay çok giriş sistem geldi bence gelmez daha bu ay, Allah izin verirse bende alacam apu.YORUMLARI OKUDUMDA APU SİSTEM DİZSEM VALO FPS OYUNLARINDA BENİ TATMİN EDİCİ BİR PERFORMANS ALABİLİR MİYİM, YOKSA SİSTEM BEKMELEYE DEVAM MI![]()
Kampanya işi artık zora girdi apu al geçSelamın aleyküm şöyle max 8-8.5 zorlasam 9k bütçe ile sizce şuan frekans tv apuyu alıp yavaş yavaş güncellemek mi yoksa bu bütçelere ekran kartlı kampanyalı mı beklemeliyim?
Bende öyle düşünüyorum zaten hatta tam sipariş ediyorduk babam ayın 10'unda alalım dedi.Kampanya işi artık zora girdi apu al geç
Ben bunu alacağım hocam.link atabilir misin hocam
Aynısı bendede şuanBende öyle düşünüyorum zaten hatta tam sipariş ediyorduk babam ayın 10'unda alalım dedi.
sistemi bende almayı düşünüyorum +ekran kartı rx5500xtBen bunu alacağım hocam.
Aralığın ortasına kadar bekle max. Zamlar patlayacaksene sonuna kadar güzel bir sistem çıkmazsa bende apu alacağım.bu sisteme hangi ekran kartlarını takabiliriz ve şunları değiştirin dediğiniz parçalar var mı