Benzinliklerden bol çeşitli olan aynaya asılan cam agaci şeklinde olanlar baya etkili ve güzel kokuyo özellikle vanilya sarı olan birde Airwick mangoMerhaba arkadaşlar.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız araç kokuları var mı?
Bu konuda koku tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
Çok koku aldım bir türlü memnun kalmadım ya sanki kokmadan bitiyolar ama bu yazdıklarım etkili bayapaspaslara vanilin döküyorum süper kokuyor
Ağır olmuyomu araç içinde kapalı kalınca yazın sicakta özellikleBen Dawid Wolker dan 50cc lik Pacorabbene One million alıyorum. Araç kokusu olarak harika oluyor. Kalıcılığı güzel. Bazen yazın hava aşırı sıcak olduğu zaman tek fıs yapıyorum koku günlerce kalıyor. Tavsiye ederim
Sıcak hava da genel olarak camlar açık kullanıyorum sorun olmuyor. Bir gece öncesinden de yapabilirsin. O sıcakta ağır parfüm pert ederAğır olmuyomu araç içinde kapalı kalınca yazın sicakta özellikle
bence öneri yapsak bile önereceğimiz kokududan rahatsız olabilirsiniz sizlere tavsiyem petrolde mağazada kokusunu test etmeniz ve kafanızı patlatmicaksa alabilirsiniz ben aracın kendi kokusundan bile rahat oluyorum meselaMerhaba arkadaşlar.
Kullandığınız ve memnun kaldığınız araç kokuları var mı?
Bu konuda koku tavsiyesinde bulunabilir misiniz?